Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a csajok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ha megyek a buszon, és ha van mellettem szabad hely, akkor a csajok nemigazán akarnak mellém leülni.Bezzeg fiúk/férfiak/idősek meg igen.Múltkor is csak mellettem volt hely.. felszállt 1 csaj, látta is, hogy van hely, de mégis állt.

Nem vagyok büdös, igényes az öltözködésem is, elvileg nem is vagyok csúnya sem(ismerősök mondták)...de akor mi a baj?

U.I:Mondjuk aézrt annyira nem izgat a dolog, csak mégis.. ti mit gondoltok róla? miért lehet ez?

kort, és nemet is légyszi!

17/F

2009. aug. 25. 11:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
én nemtudom:D nem mernék leülni egy fiú mellé sztem:D főleg ha ismerem.. volt egy srác aki régebben tetszett, barátnőm testvére, egyszer mikor szálltam fel a buszra, háromszor megkérdezte hogy nem ülök e mellé:Dde én végig nyuszi voltam és elkerültem:S:D
2009. aug. 25. 13:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a lááányok!:)))DDD
2009. aug. 25. 13:37
 13/19 A kérdező kommentje:

XD Hát ilyet se hallottam még...XD

Miért nem szerettek leülni?:DVagy nem tudjátok?Ssak úgy?:D

2009. aug. 25. 13:44
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
már megkaptad a választ! a lányok FÉLÉNKEK! nem mernek egy pasi mellé leülni, főleg akkor nem ha helyes is :D emlékszem, tinikoromban, mikor minden héten utaztam busszal a koliba, és véletlen leült mellém egy helyes pasi, végig bámultam ki az ablakon, rá se mertem nézni és végig gyomoridegem volt :D
2009. aug. 25. 14:57
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!De amúgy néha azért már tényleg úgy tűnik, hogy velem van a baj!XD Szóval lányok:Ne legyetek ilyen téren félénkek.. csak bátran!XD:D
2009. aug. 25. 18:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem ülnék le .

ha helyes akkor én is "félénk" lennék, ha meg nem akkor érthető.

És persze könnyű mondani h ne legyetek félénkek...Ez már csak velünk született adottság

16/l

2009. aug. 25. 21:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én félek idegenek mellé ülni,attól függetlenül , hogy fiú/lány/idős/fiatal.Inkább állok.........:)
2009. aug. 25. 21:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

akk a megszokott "én is félek leülni idegen fiatal pasik mellé" am egyszerűen félek de azt pontosan nem h mitől...:D attól h leszolit v h követni fog hazafele ... eccer volt vmi hasonló h leszálltam v vhonan jöttem haza és akk követett vki:S

17/L

am ha szerényebbnek néz ki a srác nem nagyképűnek és helyes akk leülök:) ezektől a nagymenőktől vok rosszul

2009. aug. 25. 22:53
 19/19 anonim ***** válasza:

Én általában állni szoktam. MAx akkor ülök le, ha nagyon fáradt vagyok. DE inkább állni szeretek :D

Egyébként ha le is ülök én is megszoktam nézni,hogy ki mellé. Cigány,vagy valami koszos ürge mellé nem szívesen szoktam. Általában öreg nénik mellé ülök le :D Vagy lányok mellé. Volt ,hogy öreg bácsi mellé is ültem. :)

De általában én is félek velem egykorú pasik mellé ülni,főleg ha ilyen nagymenőnek látszik...:S

Szóval ezt én se értem,hogy miért vagyunk nyuszik :D Velünk született adottság xD

17/l

2010. máj. 2. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!