Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a csajok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ha megyek a buszon, és ha van mellettem szabad hely, akkor a csajok nemigazán akarnak mellém leülni.Bezzeg fiúk/férfiak/idősek meg igen.Múltkor is csak mellettem volt hely.. felszállt 1 csaj, látta is, hogy van hely, de mégis állt.

Nem vagyok büdös, igényes az öltözködésem is, elvileg nem is vagyok csúnya sem(ismerősök mondták)...de akor mi a baj?

U.I:Mondjuk aézrt annyira nem izgat a dolog, csak mégis.. ti mit gondoltok róla? miért lehet ez?

kort, és nemet is légyszi!

17/F

2009. aug. 25. 11:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Félénk lány nem fog leülni melléd, vagy lehet úgy van vele ha felszáll egy idősebb üljön az, vagy lehet nem is nagy távot utazik addig nem látja értelmét hogy leüljön.
2009. aug. 25. 11:41
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
nemtudok normális választ adni deee én vmiért nem merek leülni 15-20éves fiuk mellé. nemtudom miért. főleg hogyha helyesek xD furA:) pedig amugy nemvagyok félős sőt.. :) 15l
2009. aug. 25. 11:45
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
én se mertem volna fiatal lány koromban pasi mellé ülni a buszon, mert az már úgy tűnt volna, mintha akarnék valamit, vagy féltem volna, h ő akar majd valamit...mindig inkább időseket vagy más lányokat néztem ki...
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem senki sem rajong más emberek mellé leülni. alapvető tartózkodás. a romáknak, bűzös csöveseknek, és öregeknek meg már mindegy
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ülj le te a kiszemelt csaj mellé. :)
2009. aug. 25. 11:50
 6/19 A kérdező kommentje:

45 km, kb 50 perc a menetidő....szóval elég necces végigállniXD:D

Amúgy tényleg azt gondolhatják, hogy én azt gondolhatom, hogy ha leülnek mellém, akkor akar tőlem valamit?!XDKöszönöm a válaszokat!Amúgy én nem szoktam annyira nézni, hogy ki mellé ülök, legyen az idős, gyerek, fiú/lány tökmind 1.

2009. aug. 25. 11:51
 7/19 A kérdező kommentje:

De írjatok még!:D

Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2009. aug. 25. 11:53
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
én sem szeretek a velem egykorú fiúk mellé leülni. nemtudom miért. :D de én is inkább állok.
2009. aug. 25. 12:48
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én egyátalán senki mellé nem szeretek ülni... Úgyhogy üres helyet keresek mindig! Nem azért mert félek, csak semmi kedvem idegenekkel összebújni a rossz buszokon. Ha utána mellém ül valaki akkor annak sem nagyon örülök, de akkor ez van... Meg különbenis, nem tudhatod a csaj meddig utazik, vagy lehet rögtön a következő megállónál lesz szabad hely.
2009. aug. 25. 12:54
 10/19 anonim ***** válasza:
78%
Talán mert nyuszik leülni a csajok melléd. Én bármilyen srác mellé leülnék, csak cigány mellé nem, vagy büdös, koszos srác mellé.
2009. aug. 25. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!