Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon utálnak a csajok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
5 éve, 10 évesen volt utoljára csajom. Azóta csak a kosarakat kapom a lányoktól. Most vagyok 15 éves, és még mindig ugyanúgy vagyok.2011. aug. 8. 22:31
1/37 anonim válasza:
Te, mindjárt rosszul leszek az információhalmaztól amit ránk zúdítottál. Hát honnan tudjuk ennyiből, bmeg?:D
2/37 anonim válasza:
Azok alapján amit leirtál, veled van a baj. Nem vagy esetleg ronda? amúgy meg 15 évesen nemtudom hova sietsz...
3/37 anonim válasza:
hát, nekem sem volt még pasim, és annyi vok mint te..ne szomorkodj, majdcsak összejön vmi! :)
4/37 A kérdező kommentje:
Beszédhibás vagyok, pattanásos, szar dumával, nem birom magamat adni...
2011. aug. 8. 22:36
5/37 A kérdező kommentje:
ja és önbizalomhiányos...
6/37 A kérdező kommentje:
nehezen találok témát a csajokkal
7/37 Whops válasza:
kétszer küldted el a válaszodat te nyomorult xDD "lukas" xDD am sztem abból h 5 éve,10 évesen volt utoljára csajod rá jött mindenki h 15 éves vagy b+.am lehet h tényleg zacskóval kéne csajoznod xDD
8/37 anonim válasza:
nem te vagy anonim mc occse ?:D szerezz sok penzt akkor menni fognak rad a p*nak :D
9/37 anonim válasza:
Dobj egy privit, beszélgetek veled. :D
Illetve holnap, mert álmos vagyok és szundi van. :)
10/37 Whops válasza:
megjöttek a pedofilok is xDDDD dobj 1 privit mi??xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!