Ebben az évben mentem új suliba, és azt vettem észre, (már rögtön az első napokban) hogy pár ember nagyon utál és ennek hangot is adtak.. Pontosabban 2 ember, de hát én nem értettem, meg még mindig nem értem, hogy mi bajuk, mert senkit se ismertem, így őket se, és ők se engem.. Elkezdtek piszkálni..A piszkálást úgy értem, hogy ha elmegyek mellettük a folyosón, akkor direkt hangosan cikiznek engem, mikor meg odanéznek, akkor belekezdenek egy ilyen nagyon "mű" röhögésbe.. Most már félév elmúlt, és már összebarátkoztak pár csajjal, akik persze szintén nem kedvelnek. Nem az a bajom, hogy nincs egy barátom se, mert van, nem is egy az osztályba, de gyűlölök úgy bemenni a terembe, hogy vagy 10 ember ki nem állhatja a pofámat! (amúgy cikizni általában azzal szoktak, hogy én nem vasalom a hajamat, és nekem alapból ilyen hullámos "bodriszerű" hajam van.) Régen amúgy vasaltam a hajam, de nem fogom mások miatt sz@rrá égetni.. Szerintetek nekik van igazuk? Miben kéne változnom?
hát ha jól érzed magad így, ahogy vagy a bőrödben (nem a piszkálásra gondolok, hanem úgy mint ember), akkor szerintem semmiben sem kéne változtatnod. főleg nem pár korlátolt miatt. a bodri szerű haj meg kir! szevasz!
20/F
2010. febr. 7. 13:50
2/32 anonim válasza:
manapság mindenki vasalja a haját, szóval a hullámos az pont hogy egyedi ;)
én is olyat szerettem volna, csak nem állt volna jól...
biztos az zavarja őket, hogy ők olyan átlagos, tucat emberek és te meg különleges vagy ezzel :D féltékenyek ^^
2010. febr. 7. 13:55
3/32 A kérdező kommentje:
Ők sem tökéletesek, sőt! Inkább én tudnám őket piszkálni, mert kritikán aluli, ahogy kinéznek.. Az egyik dagadt, mint egy disznó, és még gonosz is, a másik akkora, mint egy törpe, és még hárpia is meg minden.. DE ÉN NEM FOGOM ŐKET BASZTATNI, ÚGYIS TUDOM, HOGY EGYSZER MÉG VISSZAKAPJÁK AZ ÉLETTŐL.. Vagy szerintetek ez hülyeség?
2010. febr. 7. 13:55
4/32 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon szépen köszönöm a válaszokat:) Nekem csak az a bajom velük, hogy én mindent a szívemre veszek, sajnos ilyen vagyok.. És lassan tacsra vágják az önbizalmam:(
2010. febr. 7. 13:58
5/32 anonim válasza:
És csak emiatt bántanak? Nincs jobb dolguk?! De b@romarcok! Gondolom így akarnak menőnek látszani, ha már másképp nem megy szegényeknek... Sztem ne foglalkozz velük, tanulj jól,és bizonyítsd be h ez csak egy felesleges műbalhé részükről!
2010. febr. 7. 14:02
6/32 A kérdező kommentje:
Köszi! De én tudom, hogy azért tudják ezt velem csinálni, mert én hagyom nekik, és mivel nem vasalom a hajam, ezért még okot is adok nekik, úgyhogy sokszor úgy érzem, hogy ez az én hibám. A barátnőm elég kemény csaj, ő azt mondja, hogy ezt nem szabadna hagynom, mert gyenge vagyok.. Leht, hogy neki van igaza..:(((
2010. febr. 7. 14:05
7/32 anonim válasza:
Ilyenkor "visszavágni" se lehet, mert akkor meg még jobban piszkálnak :S
Tudom milyen érzés, sajnos minden osztályba jut legalább 1-2 ilyen ember...
2010. febr. 7. 14:05
8/32 anonim válasza:
dagadt, mint egy disznó, és gonosz:D
gondolom visítva is röhög:D
az ilyeneket kéne nyársa szúrni, és megforgatni kicsit a tűzön a fészer alatt, aztán szívlapáttal párszor ráverni a zsíros seggére
2010. febr. 7. 14:07
9/32 anonim válasza:
Aaaaah utolsó! Szívemből beszéltél XD
2010. febr. 7. 14:09
10/32 A kérdező kommentje:
Amúgy elvileg 3 igazi barátnőm van, de ebből 2 folyton kibeszél.. Úgy, mint még páran az osztályból.. Hogy miért nem vasalom a hajam, meg miért nem festem magam.. 15 éves vagyok, és nem akarok maszkotni viselni, csak alapozót használok, miért ekkora baj ez?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!