Ebben az évben mentem új suliba, és azt vettem észre, (már rögtön az első napokban) hogy pár ember nagyon utál és ennek hangot is adtak.. Pontosabban 2 ember, de hát én nem értettem, meg még mindig nem értem, hogy mi bajuk, mert senkit se ismertem, így őket se, és ők se engem.. Elkezdtek piszkálni..A piszkálást úgy értem, hogy ha elmegyek mellettük a folyosón, akkor direkt hangosan cikiznek engem, mikor meg odanéznek, akkor belekezdenek egy ilyen nagyon "mű" röhögésbe.. Most már félév elmúlt, és már összebarátkoztak pár csajjal, akik persze szintén nem kedvelnek. Nem az a bajom, hogy nincs egy barátom se, mert van, nem is egy az osztályba, de gyűlölök úgy bemenni a terembe, hogy vagy 10 ember ki nem állhatja a pofámat! (amúgy cikizni általában azzal szoktak, hogy én nem vasalom a hajamat, és nekem alapból ilyen hullámos "bodriszerű" hajam van.) Régen amúgy vasaltam a hajam, de nem fogom mások miatt sz@rrá égetni.. Szerintetek nekik van igazuk? Miben kéne változnom?
:) Ők ezt nem így gondolják. Nem akarok különleges lenni, de nem vagyok az a tömeglány típus.. Hiába mondogatom magamnak hazafelé, mikor megbántanak aznap, hogy szopj@nak le.. Meg ilyesmik, de valahogy mégse tudok könnyíteni a lelkemen..:)
2010. febr. 7. 14:24
14/32 anonim válasza:
Szal azt mondtad, hogy az egyik dagadt, a másik meg törpe? EZ EGYSZERŰŰŰ! Mivel ők ilyenek, nincs önbizalmuk, ergo: komplexusaik vannak, és ezt rád vetítik ki. Mert ha máson röhöghetnek, akkor nem kell önmagukkal sem szembenézniük, és elintézik, hogy a többiek téged cikizzenek, ne pedig őket. Csak egy dolgot tehetsz: A testi hibáik az Akhilleszük, ez minden embernél van, csak némelyiknél nem könnyű megtalálni. De te tudod, mi a gyengéjük, Tehát, egy jó helyen (mondjuk ahol ott az egész osztály) jó időben (amikor mindenki őket figyeli) kel egy MÉLYÜTÉS! Szólj be nekik, és pont az érzékeny részükre tapintva. Talán nem fogják kimutatni, de piszkosul fog nekik fájni, és talán még aznap átbőgik az éjszakát. Tudom, tudom nagyon gonosz módszer, de meg kell tenned, és hidd el, ha hat rájuk akkor csak jót teszel, mert talán végre önmagukba néznek és nem lesznek többé olyan taplók. Plussz neked még könnyebb, mert a lányok erre sokkal érzékenyebbek. Az én szekállomnak még a napi 3 verekedés se segített. (sorry a kisregényért)
2010. febr. 7. 16:01
15/32 A kérdező kommentje:
Én külön örülök a regény válaszoknak..:) DE! Ez annyira egyszerű módszer lenne, hogy nagyon.. Amúgy ha beszólnék nekik, akkor vissza szólnának, hidd el, ők azok akik nemhogy magukba fordulnának, hanem épp ellenkezőleg, mégjobban ellenem lesznek ezek után:( Ez van.. Én inkább olyanra gondoltam, amiről nem tudják, hogy én voltam.. Valami nagy szemétség! Nem tudnátok ilyenre tippeket adni? (nem akarok gonosz lenni, de kénytelen leszek)
2010. febr. 7. 16:44
16/32 anonim válasza:
Rakd fel őket társkeresőre például. Vagy tedd azt amit én: (Sokszor nem tudok aludni) A hülye osztálytársam (akivel sokat verekszem) felrakta a telefonszámát az iwiw-re. Én szépen kimásoltam, és ha álmatlanságban szenvedek csak berakom a hívás elrejtését, és megcsörgetem (úgy kb éjfél és hajnali 3 között). Megvárom amíg meghallom hogy álmosan benyögi hogy 'Halló?' LETESZEM. Ez kétszeres öröm mert:
1. Rohadtul idegesíti hogy valaki nem hagyja aludni.
2. Én eléggé fosnék, ha valaki állandóan zaklatna telefonon.
2010. febr. 7. 17:27
17/32 A kérdező kommentje:
..:)
2010. febr. 7. 17:47
18/32 anonim válasza:
Irigy és féltékeny p_csák. Te biztos sokkal szebb, okosabb és értékesebb ember vagy nálluk, ezért cikiznek. Sz_rd le. Mindig is lesznek olyanok aki utálni fognak, nem lehet mindenkinek megfelelni. :D
Engem is b_sztatnak rendesen, igaz őket már 8 éve ismerem. De szerintem semmit sem tettem ellenük. Én azzal vigasztalódom, hogy már csak 4 és fél hónap aztán szevasz. Vége van az álltalánosnak. Elfelejtenek, keresnek maguknak új áldozatot, a nevemet meg elfelejtik egy örök életre. Ennyi. (:
15/L
2010. febr. 7. 18:23
19/32 A kérdező kommentje:
Mi sokkal többet érünk? Ez tetszik:) Új stratégia. Köszi!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!