Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, ha utálnak?

Mit csináljak, ha utálnak?

Figyelt kérdés
Ebben az évben mentem új suliba, és azt vettem észre, (már rögtön az első napokban) hogy pár ember nagyon utál és ennek hangot is adtak.. Pontosabban 2 ember, de hát én nem értettem, meg még mindig nem értem, hogy mi bajuk, mert senkit se ismertem, így őket se, és ők se engem.. Elkezdtek piszkálni..A piszkálást úgy értem, hogy ha elmegyek mellettük a folyosón, akkor direkt hangosan cikiznek engem, mikor meg odanéznek, akkor belekezdenek egy ilyen nagyon "mű" röhögésbe.. Most már félév elmúlt, és már összebarátkoztak pár csajjal, akik persze szintén nem kedvelnek. Nem az a bajom, hogy nincs egy barátom se, mert van, nem is egy az osztályba, de gyűlölök úgy bemenni a terembe, hogy vagy 10 ember ki nem állhatja a pofámat! (amúgy cikizni általában azzal szoktak, hogy én nem vasalom a hajamat, és nekem alapból ilyen hullámos "bodriszerű" hajam van.) Régen amúgy vasaltam a hajam, de nem fogom mások miatt sz@rrá égetni.. Szerintetek nekik van igazuk? Miben kéne változnom?
2010. febr. 7. 13:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

amikor gimibe mentem egy csaj egyből kipécézett magának. ő volt az osztály "központi egyénisége", és pedig nem hódoltam be neki. ezért hát utált, és ahol tudott, keresztbetett.

a csaj nem néz ki jól, ráadásul buta, mint a kő. szóval nem volt más dolgom, mint a megfelelő helyeken bólogatni meg beszúrni egy-két megjegyzést, amit ő vagy felfogott vagy nem, de a többiek röhögtek. és a negyedik év végére a csaj lassan egyedül maradt...

ebből csak azt akarom kihozni, hogy az idő neked dolgozik. lassan, apró szúrásokkal haladj előre, ha ügyesen csinálod, nem veszíthetsz.

2010. febr. 7. 22:42
 22/32 A kérdező kommentje:
Köszi:) Én is ebben bízom.
2010. febr. 7. 23:10
 23/32 anonim ***** válasza:
54%

Hát lehet, hogy ennek most nem fogsz örülni... de ezekkel nem igazán lehet mit tenni.

Nem fognak leszálni rólad egészen addig amíg sulit nem váltasz, vagy le nem telik a 3-rom és fél év.

Tapasztalatból beszélek.

Te egyedül vagy , ők meg többen, és mindent megfognak tenni annak érdekében, hogy az egész osztályt rád haragítság.

Sajnos mostanság ez a menő.

Én ezt tapasztalatból írom... rád vetitik a saját problémájukat, nem veled van a baj.

Nekem természetes göndör hajam van, amit én szeretek és nem is vasalom. A közipiskolába 3rom évig folyamatosan szekáltak-e miatt.

Ki probáltam mindent, nem figyeltem rájuk, beszoltam én is, kiröhögtem őket.

De nem segített semmi. Külsös barátaim voltak, és az osztályban nem is barátkoztam senkivel.

Szépen kimentem az ismilyeimhez, és annyi.

Az lett vége, hogy mindenki ellenem fordult, az egész osztályban. Ekkor kértem segítséget...

Majd végül suli váltás lett a vége. Az új iskolában nem voltak ilyen gondok:)

Nagyon aranyosak voltak, és azonnal bevettek:)

Azóta érettségi után új suli, itt sincs ilyen baj, és az álltalános iskolában sem volt!

Egyedül azt bánom, hogy nem léptem hamarabb, végig szenvedtem ott 3-rom évet. Pedig nem vagyok se félénk, se gátlásos lány, mégis belém kötöttek. Nem sértődtem meg a beszolásokon, sőőt nem is vettem őket magamra. Tehát nem tudták tacsra vágni az önbizalmam sem.

Tehát ha bármi gond lenne inkább válts sulit.

Nem lehet huzamosabb ideig olyan hellyen meglenni ahol utálnak, és folyamosan beléd kötnek!

2010. febr. 8. 23:52
 24/32 A kérdező kommentje:
Hmm.. Ez tényleg nem túl kecsegtető! köszi a választ
2010. febr. 9. 16:00
 25/32 anonim ***** válasza:

Nekem is göndör hajam van...sőőt...még duci is vagyok.^^

De folyton nevetek...és ezzel valahogy mindenki "elvisel" vagy ilyesmi.:D

Engem is piszkáltak...nem mertem elmenni a folyosón.Aztán elhatároztam,hogy megváltozom.Felakartam nőni...festettem magam.Vasaltam a hajam...és minden.De...kezdek leszokni róla hál'istennek.És egyre jobb az alakom is."Megmellesedtem" és ettől valahogy magabiztosabb lettem.:D

Jól érzem magam...és ez másokra is kihat.Ők is jól érzik magukat velem.Ahogy észreveszem...és ahogy ők mondják.=D

Csak nevess,és élvezd az életet!;) Nekem bejött.:)

2010. febr. 9. 18:54
 26/32 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére nincsenek ennyire szemét osztálytársaim, de van egy csaj a suliban, állandóan úgy néz rám, hogy ha tekintettel ölni lehetne...és nem is beszéltem vele soha, nem tudom, mi baja lehet velem, szimplán csak egy rosszindulatú valaki lehet, mint a Te osztálytársaid is. Azt tudom tanácsolni, hogy próbáld meg őket kerülni, foglalkozz a barátnőiddel, akik szeretnek Téged, és ne lássák Rajtad, hogy kiborítanak, mert az csak erőt ad nekik!!! Tuti nem Veled van a baj, nagyon szimpatikusnak tűnsz, ahogy írsz, főleg, mikor azt írtad, hogy Neked sok minden rosszul esik, sok mindent Magadra veszel, vagy már nem tudom pontosan, hogy fogalmaztál, de az a lényeg, hogy teljesen magamra ismertem, mert ilyen vagyok én is! Legalább vannak még hozzám hasonló emberek is! :) És reménykedhetsz is, hátha lebuknak! Ha ilyenek, gondolom nem a tanulás mintaképei. :D 17/L
2010. febr. 11. 15:38
 27/32 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
2010. febr. 11. 16:44
 28/32 anonim ***** válasza:
mi vagy te?mózes?ne tűrd.adj nekik.oszd le őket a föld alá.mindenkit azzal lehet cikizni, amiben nagyon gyenge.neked a hajad.köztük van dagadt meg törpe.szívd ezzela vérüket.ne hagyd magad
2010. febr. 11. 17:25
 29/32 anonim ***** válasza:
hát..szerintem amikor cikiznek akkor vágj vissza valami olyasmivel ami pl. a kivasalt hajukra vonatkozik. mivan felgyújtottad a hajad? kicsit megvan égve..és ezzel te csak visszaadod. a hájastól meg olyasmi, h mit ettél vacsorára? zisorskenyeret? mert láccik.
2010. febr. 11. 19:09
 30/32 anonim ***** válasza:
utso vagyok. vagy tegyél be a kövér padjába egy papairt amire az van irva h röff-röff :D de ne a te irásoddal. hanem valami pasiséval.
2010. febr. 11. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!