Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a csajok?

Figyelt kérdés

A csajok mindig komolytalanok de tényleg. Pl. egyik csaj mindig szünetbe ölelget meg mosolyog rám meg minden de sztem nem akar semmit se csak unatkozik. egy másik csajjal pedig tök jól elbeszélgetünk lassan már flörtölgettünk aztán mondja hogy ő nem akar tőlem semmit.

akkor minek csinálják ha nincs vele céljuk?

14/F

2009. dec. 21. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nézd meg a korod és ott a válasz a kérdésedre. Ilyenkor még igen komolytalan minden...
2009. dec. 21. 00:20
 2/5 anonim ***** válasza:
egyetértek az előttem szólóval. de ne aggódj, lesz ez még rosszabb is, szóval fel a fejjel, és nem besavanyodni ilyen marhasagokon :D
2009. dec. 21. 06:07
 3/5 anonim ***** válasza:

attól hogy mosolyog rád meg jól elbeszélgettek, még miért gondolod hogy akarniuk kéne tőled valamit? általában így van hogyha szimpatikus vagy egy embernek és talán szívesen barátkozna veled. azért még nem kell hogy akarjanak tőled bármit is. én is mosolygok a barátaimra (lányokra iws fiúkra is) és nagyon jól el is beszélgetek velük, mégsem akarok tőlük semmit, hisz van barátom.

és miért baj az ha "komolytalanok"? nem csak a csajok komolytalanok szerintem, minden ember az néha. talán mindig fapofával kéne bámulniuk és ha nem akarnak tőled semmit úgy, akkor már hozzád sem szóljanak?

2009. dec. 21. 07:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem függ a kortól, hagyjátok már ezt... a 10 évvel idősebbek is ugyanezt csinálják.
2009. dec. 21. 09:23
 5/5 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a válaszokat :D
2009. dec. 21. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!