Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes Lettem tavaly az egyik Tanárba a suliba! Mit tegyek?
Boldog újévet kívánok Neked. Engem is sokat piszkáltak az osztályban, mert egy kicsit mindig olyan autista módon viselkedtem mindig, úgy nehezen ismertem ki magam az emberek közt, mintha a marsbeliek között lennék, vagy mintha én lennék marsbeli.
A természetet viszont mindig is nagyon szerettem, nem voltam nagy természetjáró, de pl. szerettem csillagászkodni, volt saját távcsövem is, amit papírból meg szemüveglencsékből ragasztottam össze. Meg még a fizika érdekelt, hogy hogyan működik a szél meg a mozgás meg a világ, meg hogy hogyan olvad a jég, meg hogy hogyan halad a meleg az üvegben, meg hogy mitől szikráznak a megdörzsölt műanyagtárgyak, szóval ilyenek. Volt saját otthoni laborom is. Ott én voltam a király, akármit csináltam, az előbb-utóbb sikerült.
Egy-két barátom azért végül mégiscsak lett az új iskolában, akiket szintén ezek érdekeltek. Az új osztállyal végül is lassanként aztán jól kijöttem. Nálunk inkább nálunk otthon a családban voltak bajok (piálás, verés), elég sokat kellett itthon félni. A tanárokkal viszont kijöttem, bennük megbíztam, meg lassanként az iskola is jobb lett.
Remélem szép lesz a Te újéved is. Most nekem is jó kedvem van, a szünetem betegen telt ugyan, de az ágyban jókat olvastam, az új év is jól indul. Sokszor vagyok depis, olyankor egy darabig nem nagyon tudok mit tenni, de azért úgy valahogy ki tudok mászni belőle, szeretem az afféle matekos meg fizikás dogokat, meg szeretem még a meséket is, főleg a népmeséket, meg vadnépek meséit, meg a törit, főleg a régi ókori dolgokat. Meg még a nyelvek viccesek nekem, olyan furcsa, hogy mindent el lehet mondani rajtuk, csak máshogy. Szóval valahogy mindig el tudom mulasztani a depit.
Remélem szépek lesnek az új év első napjai. Ha nagyon nagy baj lenne, és nincs senki sem kéznél, ide mindig írhatsz hogy
itt, úgy tudom, legalábbis meghallgatják az embert, meg néhány dologban segíteni is tudnak. Én még nem hívtam. Kívánom én is Neked hogy az újévben jóra forduljanak a dolgok, és sok örömöd legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!