Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes Lettem tavaly az egyik Tanárba a suliba! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tavaly lettem 5.es,még az évnyitón bele szerettem. Szerelem volt első látásra..Most 6. os vagyok.. és még mindíg szeretem. Ha bajban voltam ő mindíg segítet.. én lány vagyok 13 éves ő 27 éves férfi.. nem sok a korkülömbség.. Nemsokára iskolát váltok.. de Még mindíg szeretem.. Egy részt miatta is váltok iskolát mert szeretem és mivel tudja az ofőm igy félek hogy veszélybe van miattam.. Ha nem tanít engem akkor vele lehetek ha elmondom neki?2012. dec. 28. 19:26
21/59 anonim válasza:
Mert én a virtuálisvilágbafolytottam bánatom(számítógépes játékok) + Gyógyszereken élek
22/59 A kérdező kommentje:
nincs.. De nagyon fáj.. alig eszem.. ma is csak egy szelet kegyeret ettem.. és bárki hozzám szól idegesen elküldöm meleggeb ékhajlatra.. soha nem gondoltam hogy egyszer enyire megnyilok és leirom ezt vagy hogy idegenektől kérek tanácsot de úgy gondolom és látom hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával és hogy másoknak is van ilyen problémáuk ezért irtam ki hogy hátha valaki tud nekem segíteni! te hol laksz?
2012. dec. 28. 20:49
23/59 A kérdező kommentje:
Lassan én is gyógyszereken fogok élni.. sokan azt javasolták mennyek agyturkászhoz.. de nem mentem el.. lehet hogy az segítene.. nem tudom..vagy már az is segítene ha vele lehetnék.. vagy elmondhhatnám neki mi van.. mióta megláttam érte remeg a kezem mindent megtetem érte.. minden apró másodpercnek öörültem amit velle töltötem.. eccer azt mondta nekem"ciám" akkor mosolyogtunkés átölelt.. a papirgyülytésnél segítetem és a végén azt mondta hogy köszönöm cicám.. átölelt és adot egy puszit a fejemre.. nem tudtam mire vélni a dolgot nem is akartam éteni csak boldogan mosojogtunk egymásra.. én azt hittem ez egy jel.. azóta regelente mosojogva köszön és minden baromsággal megálít.. kaácsonykor.kék,piros vagy fekete nyak kendő.. ez volt az utolsó amikor nevető görcsöt kaptunk.. és ezt csak úgy spontána suli közepén..
2012. dec. 28. 21:00
24/59 A kérdező kommentje:
Megint nincs senki.. próbálom elterelni a figyekmemet.. de mindígide lukadok ki:( valaki küldhetne egy játékot vagy valamit vagy beszélgehetnénk.. stb
2012. dec. 28. 21:10
25/59 anonim válasza:
De aranyos! Hát ha megtudnád mondani van-e családja felesége ezek igen fontos tényezők
26/59 anonim válasza:
Am van facebookod? Szoktál vele facen dumálni?
27/59 A kérdező kommentje:
minél közelebb a nap annál jobban fáj.. lassan már saját magammal fogok érte küzdeni..
2012. dec. 28. 21:18
28/59 anonim válasza:
Nekem nehogy kinyírd magad mégcsak 13-om vagy!!!!!!!!!!!!
29/59 anonim válasza:
Tudod hány srác van még! Nem éri meg ne ess ugyanabba a hibába ameikbe én
30/59 A kérdező kommentje:
Köszi a nyugatatást.. nyugi nem teszek magamamal semit.. egyépként van felesége Álítólag.. nincs faceje csak suliba szoktunk együtt leni :( el kel mennem egy fél órára utána vissza jövök!
2012. dec. 28. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!