Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes Lettem tavaly az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes Lettem tavaly az egyik Tanárba a suliba! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tavaly lettem 5.es,még az évnyitón bele szerettem. Szerelem volt első látásra..Most 6. os vagyok.. és még mindíg szeretem. Ha bajban voltam ő mindíg segítet.. én lány vagyok 13 éves ő 27 éves férfi.. nem sok a korkülömbség.. Nemsokára iskolát váltok.. de Még mindíg szeretem.. Egy részt miatta is váltok iskolát mert szeretem és mivel tudja az ofőm igy félek hogy veszélybe van miattam.. Ha nem tanít engem akkor vele lehetek ha elmondom neki?

2012. dec. 28. 19:26
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim válasza:
Akkor egy cipőben járunk addig is Szia :)
2012. dec. 28. 21:35
 32/59 A kérdező kommentje:

Vissza jöttem! nincs gáz élek!

csak szomorúságomba néha csinálok hülyeségeket..próbáltam már magam elfoglalni főzéssel mindennel valahogy egyikse jött be.egy filmmet nem tudok úgy megnézni hogy nem mondjam azt ez a figura olyan mint XY... érted? nem tudok nélküle élni ha be csukom a szemem őt látom hallom a szívdobogását érzem a kezét a hátamon.. boldogság tölt el vidám vagyok..És mikor kinyitom a szeem ő nincs sehol és megint minden szürke,szomorú,unalmas.. Érted?De nem járhatok miníg be csukot szemmel mert fanak mennék..

2012. dec. 28. 21:39
 33/59 anonim válasza:
Látom hogy te inkább az érzelmesebbik fajta lány vagy. Cuki vagy:). Most hiába mondja bárki is hogy felejtsd el nem fogod tudni mert tudom nekem is hiába mondták 1,5 éve nem láttam de még mindíg bennem vannak az emlékek a a "tűz" (szerelem) kialudt de még mindíg "parázslik" De már túl tettem magam csak nyomot hagyott.
2012. dec. 28. 21:47
 34/59 A kérdező kommentje:

Te olyan kedves vagy velem míg a többiek leszurtak hogy hagyam a francba díg te itt maradtál agódsz értem és vígasztalsz! ez nagyon jól esik remélem tudod..KÖSZÖNÖM!

Már nem sokáig maradok nemsokára leffekszem aludni.. megint jönnek a szép álmok az iletővel majd reggel megint felkelek a szürkeséégbe.. holnap s tudunk majd beszélni remélem.. de még itt vagyok egy fél órát szóval mégegyszer köszönöm hogy agódsz értem és hogy próbálsz megvígasztalni..

2012. dec. 28. 21:48
 35/59 A kérdező kommentje:
Mi az igazi neved? te tényleg olyan kedves vagy velem.. és az még jobb hogy kb ugyan az a bajunk... Soha nem gondoltam hogy enyire fog fájni hogy ilyenhez vetemdek.. hogy ki irom internetre a történetemet
2012. dec. 28. 21:55
 36/59 A kérdező kommentje:
Megyek aludni.. holnap majd fojtatjuk.. talán tudok valamenyit pihenni. Köszönöm mindenkinek aki segítet! holnap felnézek!Jó éjszakát mindenkinek
2012. dec. 28. 22:02
 37/59 anonim válasza:
Szép álmokat
2012. dec. 28. 22:06
 38/59 anonim ***** válasza:

szerintem is menj el pszichológushoz!

(és gyakorold a j és ly írását!)

2012. dec. 29. 08:48
 39/59 A kérdező kommentje:
Oké! Ma nem leszek ment valószínű! a Tanácsokat köszönöm! majd beszélünk! akinek van még ötlete az irjon!!
2012. dec. 29. 09:55
 40/59 A kérdező kommentje:

Élek! Nincs semmi bajom:)

Köszönöm a privát leveleket.. egy kis délutáni csicsika után megint boldog vagyok egy ideig..

2012. dec. 29. 17:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!