Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes Lettem tavaly az egyik Tanárba a suliba! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tavaly lettem 5.es,még az évnyitón bele szerettem. Szerelem volt első látásra..Most 6. os vagyok.. és még mindíg szeretem. Ha bajban voltam ő mindíg segítet.. én lány vagyok 13 éves ő 27 éves férfi.. nem sok a korkülömbség.. Nemsokára iskolát váltok.. de Még mindíg szeretem.. Egy részt miatta is váltok iskolát mert szeretem és mivel tudja az ofőm igy félek hogy veszélybe van miattam.. Ha nem tanít engem akkor vele lehetek ha elmondom neki?2012. dec. 28. 19:26
11/59 anonim válasza:
Ugyanazon az ösvényen haladsz mint én rám is mosolygott papír,petpalack gyűjtés szünetek az Angolórák...De kiderült hogy férjes :S
12/59 anonim válasza:
Jézus..nehogy vagdosd magad.
Ha nem látod akkor elfelejted majd,tudom hogy most fáj.
Kicsit bugyuta tanács,de nézz vicces filmeket.DE NE ROMANTIKUSAT!(mert akkor csak ő fog eszedbe jutni)
13/59 anonim válasza:
Amúgy meg nem egy darab fa 100-hogy szeret téged de a szeretet és a szerelem az két külön fogalom (én pont ezért ellenzem az iskolát ez küldi padlóra az embert).
14/59 anonim válasza:
# megjegyzem ezen az oldalon pár nap alatt többet tanultam mint 11 év alatt a suliban :)
15/59 A kérdező kommentje:
neem vagyok képes mosolyogni.. Télen mindíg viszek neki reggelente Meleg teát! Ovtam a széltől is és ez lett a vesztem.. Anyira félek! SZERETM! képek vannak róla a gépemen mert le mentetem facebookról az iskola fotósa véletlenszerű képeket csináltkülömbőző alkalmakkor.. mindíg fel köszöntötem: névan szülinap,Karácsony.. mivel iskolát váltok ez volt az utólsó karácsony amikor láttam és azt mondtam neki:BOLDOG KARÁCSONYT! Mindíg kaptam tőle ajándékot pedíg nem tanít mégis tudta a szülinapom.. Félek! nincs olyan nap hogy ne mondanám ki a nevét.. egész állo nap csak sírok.. most hogy téliszünetvan rettentően hiányzik.. amikor beteg vagy tőle mindíg elkérhetem a leckét mert megadja pedig nem AZ OFŐM ÉS NEM TANÍT... Ha találnák egy fiut aki elfeletetné velem ezt a személyt akkor én lenék a legboldogabb de nem tudok.. nem vagyok képes másnak azt mondani hogy szeretlek csak a szívemben NEKI!! tanácsot kérek!.. mit tegyek lassan már szenvedek! csak azért mert szeretem..
2012. dec. 28. 20:15
16/59 A kérdező kommentje:
Búcsu levelet akartam neki irni vagyis irtam isamibe mindent le irtam ezt az 1 és fél évet vele,az érzelmeimet.. de képtelen vagyok neki odadni mert FÉLEK! Tartok attól hogy így még fájdalmasabb lesz ithagyni.. Nagyon közeleg anap amikor utoljára fogom talán látni .. 3 hét.. amikor elhatároztam hogy iskolát vátok mert bántanak az osztályba(rugdosás,tépik a könyveim) akkor nem fályt ennyire kimondani elmenni a másiki iskolába be adni a jelentkezési lapot.. Viszont most ahogy közeledünk és egyre szebb napokat töltök ezzel a személlyel kezd egyre inkább fályni.. Kérlek Segítsetek.. kérek ötleteket mit tegyek..
2012. dec. 28. 20:23
17/59 A kérdező kommentje:
Mindenki eltünt! Kérlek segítsetek bárki4 a végén még tényleg kárt teszek magaban..SZENVEDEK mert ahogy közeledik a nap egyre jobban fáj és félek attól a naptól mikor el jön az a anpa amikor utoljára fogom látni őt..
2012. dec. 28. 20:33
18/59 anonim válasza:
Most tulajdonképpen miért bántanak az osztály társaid?
19/59 A kérdező kommentje:
Csináltam pár hülyeséget.. köztük egy nagyon nagyot de ezt most ne részletezzük :( csak félek hogy ha elmegyek ebből a ssilból akkor mégjobban fog fájni mint hogy itt maradok.. de így érzem őt bisztonságban.. ha elmegyek ebből a suliból
2012. dec. 28. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!