Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes Lettem tavaly az egyik Tanárba a suliba! Mit tegyek?
Dehogynem sok..te kislány vagy ő meg férfi.
Ha elmondod se lesz semmi.
Felejtsd el.
Nem fogja kockára tenni az állását és a szabadságát egy kislányért.
Te 13 vagy. Ő 2-szer annyi.
Ha nem lenne a tanárod, akkor is gáz lenne!
Tudom, nehéz elhinni, de ez egy 13 éves kislány fellángolása. El fog múlni, kedves emlék lesz majd.
Ne aggódj.
Valóban kislány vagy. Igen, most azt hiszed, hogy ez nem fog elmúlni, és szereted... de akkor is elfog múlni.
13 éves lány miatt nem rúgnak ki senkit, mert ebből úgy se komoly dolog.
És mi ez, hogy sulit váltasz? Miatta? Szüleid tudják?
Szia!
Az előttem szóló két kommentelő elég durván írta le (már ami az érzelmeidet illeti). De sajnos igazuk van. :(
Sajnálom, és tényleg meg tudlak érteni, én is voltam szerelmes egy tanáromba (halálosan!), csak ez gimiben volt. De hál'istennek már sikerült túltennem magam rajta, meg tudtam, hogy még így sincs semmi esélyem, hiába gimnázium már.
Ráadásul a Ti esetetekben még durvább. Maga a 14 év még nem lenne olyan sok (szerintem), csak ebben a korban még az. Tehát Ő azért már egy felnőtt 27 éves férfi, Te meg hozzá képest "csak egy 13 éves kislány". Szóval egyelőre még tuti nem tudna úgy Rád nézni, mint ahogy azt Te szeretnéd. :(
De mondjuk, ha már 17-18 éves leszel és akkor találkoznátok (és nincs senkije), lehet hogy lenne esélyed. Szóval ebből tényleg csak azt akartam kihozni, hogy sajnos pont ebben a korban nem szerencsés. :/
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett! Szerintem Neked is el kéne felejtened, ahogy én tettem! (Tudom, hogy nagyon nehéz!)
Remélem, hogy tudtam valamennyit segíteni!
Kitartás, biztos találsz majd egy helyes srácot, aki korban jobban illik Hozzád!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!