Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes Lettem tavaly az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes Lettem tavaly az egyik Tanárba a suliba! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tavaly lettem 5.es,még az évnyitón bele szerettem. Szerelem volt első látásra..Most 6. os vagyok.. és még mindíg szeretem. Ha bajban voltam ő mindíg segítet.. én lány vagyok 13 éves ő 27 éves férfi.. nem sok a korkülömbség.. Nemsokára iskolát váltok.. de Még mindíg szeretem.. Egy részt miatta is váltok iskolát mert szeretem és mivel tudja az ofőm igy félek hogy veszélybe van miattam.. Ha nem tanít engem akkor vele lehetek ha elmondom neki?

2012. dec. 28. 19:26
1 2 3 4 5 6
 1/59 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek!
2012. dec. 28. 19:27
 2/59 anonim ***** válasza:

Dehogynem sok..te kislány vagy ő meg férfi.

Ha elmondod se lesz semmi.

2012. dec. 28. 19:28
 3/59 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el.

Nem fogja kockára tenni az állását és a szabadságát egy kislányért.

2012. dec. 28. 19:29
 4/59 anonim ***** válasza:

Te 13 vagy. Ő 2-szer annyi.

Ha nem lenne a tanárod, akkor is gáz lenne!

Tudom, nehéz elhinni, de ez egy 13 éves kislány fellángolása. El fog múlni, kedves emlék lesz majd.

2012. dec. 28. 19:33
 5/59 anonim ***** válasza:

Ne aggódj.

Valóban kislány vagy. Igen, most azt hiszed, hogy ez nem fog elmúlni, és szereted... de akkor is elfog múlni.

13 éves lány miatt nem rúgnak ki senkit, mert ebből úgy se komoly dolog.

És mi ez, hogy sulit váltasz? Miatta? Szüleid tudják?

2012. dec. 28. 19:36
 6/59 anonim ***** válasza:

Szia!

Az előttem szóló két kommentelő elég durván írta le (már ami az érzelmeidet illeti). De sajnos igazuk van. :(

Sajnálom, és tényleg meg tudlak érteni, én is voltam szerelmes egy tanáromba (halálosan!), csak ez gimiben volt. De hál'istennek már sikerült túltennem magam rajta, meg tudtam, hogy még így sincs semmi esélyem, hiába gimnázium már.

Ráadásul a Ti esetetekben még durvább. Maga a 14 év még nem lenne olyan sok (szerintem), csak ebben a korban még az. Tehát Ő azért már egy felnőtt 27 éves férfi, Te meg hozzá képest "csak egy 13 éves kislány". Szóval egyelőre még tuti nem tudna úgy Rád nézni, mint ahogy azt Te szeretnéd. :(

De mondjuk, ha már 17-18 éves leszel és akkor találkoznátok (és nincs senkije), lehet hogy lenne esélyed. Szóval ebből tényleg csak azt akartam kihozni, hogy sajnos pont ebben a korban nem szerencsés. :/

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett! Szerintem Neked is el kéne felejtened, ahogy én tettem! (Tudom, hogy nagyon nehéz!)

Remélem, hogy tudtam valamennyit segíteni!

Kitartás, biztos találsz majd egy helyes srácot, aki korban jobban illik Hozzád!!! :)

2012. dec. 28. 19:44
 7/59 anonim válasza:
Én 16/F vok én egy Tanárnőbe voltam szerelmes de pofára esés lett a vége (had ne részletezzem)...
2012. dec. 28. 19:48
 8/59 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Bocsi, nem az előttem lévő kettőnek szólt, amit írtam.... közbe jó páran kommenteltek még. A másodikra és a harmadikra gondoltam.
2012. dec. 28. 19:50
 9/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Egy párszor én is megpróbáltam magamba kárt teni.. felvágni az ereimet..stb. sajnos most is feleége van.. De én mindem eggyüt töltött percnek örülök amit vele töltök.. papirgyülytés szünetekstb.. nagyon jó fej velem állandóan mosojog rám.. nem tudom hogy valaha is el tudom felejteni...igen a szüleim tudják hogy miatta is iskolát váltok egyszer csináltam egy hülyeséget és ez miatt veszélybe került ez az illető. és meg próbálom úgy elfelelyteni hogy iskolát váltok.. de nem hiszem hogy menni fog..
2012. dec. 28. 19:54
 10/59 A kérdező kommentje:
van valaki akinek sikerült vagy egy kis estélyt padot neki ilyen helyzetbe is?, Én lennék a legboldogabb ha egy olyan fiut találnék aki szeret.. vagy egy kicsit enyhítené e személy iránti érzelmeimet.. egy párszor aszt éreztem hogy kész vagyok új kapcsolatot kezdeni 1 szer sikerült a fiuval már kézen fogva sétáltunk majd egyszer mikor a sátorba feküdtünk jön egy telefon: a barátnőm: "xy2 kezén gipsz van.. gyere haza gyorsan ne nyaralj szüksége van rád!.. Úgy elkaptam a fiu kezéből a kezem minta tű szúrt volna meg! mikor meghalottam a nevet nem gondolkoztam jöttem haza.. elmeséltem utánna mindent a fiunak és sirva azt mondtam: Tévedtem én erre nem vagyok képes.. már azt hittem boldog vagyok de tévedtem a szívem vissza húzott e személy felé.. ( nem akarom ki irni a nevét ezért irtam XY ont)
2012. dec. 28. 20:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!