Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek vele vagy inkább hagyjam?
Figyelt kérdés
Na szóval van egy fiú akit lekoptattam egy mert akkor nem tetszett, de neki én igen. Most viszont el kezdett tetszeni nagyon gáz lenne ha rá írnék,(de már jó ideje nem beszéltünk)persze nem egyszerre közölni hogy mit akar!2012. dec. 23. 17:27
1/11 anonim válasza:
hogy lehet hogy egyszer nem tetszik máskor meg tetszik?
2/11 A kérdező kommentje:
Nemtudom, mert annak idején mikor elkezdtem vele beszélni akkor szakítottunk a fiúmmal és akkor még nem tudtam úgy gondolni rá.
2012. dec. 23. 17:31
3/11 anonim válasza:
Mond neki azt ,hogy bocs,hogy elutasítotalak csaK TUDODD EGY lánynak nem egyszerű az érzéseit irányítania és féltem magamnak is bevalani ,hogy nekem is tetszel és féltem ,hogy mások mitszólnának hozzá!szerintem írj rá!!
4/11 anonim válasza:
Először is hány éves vagy? Ez nagyon fontos!
5/11 A kérdező kommentje:
15 vagyok
2012. dec. 23. 17:53
6/11 A kérdező kommentje:
# 3/5 : Az a baj, hogy én ezt így nem merem neki megmondani!!
2012. dec. 23. 17:56
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Írj rá! Ha nincs fent akkor is. Először kérdezd meg hogy milyen volt a napja, aztán meg majd adja magát. :)
Mennyi ideje koptattad le?
8/11 A kérdező kommentje:
Hát már 4 hónapja:\
2012. dec. 23. 18:00
9/11 anonim válasza:
Hát akkor is írj rá. Több lehetőséged is van!!
Ha volt valamerre: Szia. Mi volt veled a ....-ba? Mit csináltatok, jól érezted magad?
Ha nem tudsz róla sok mindent:Szia. Már olyan rég beszéltünk.Gondoltam írok már és megkérdezem hogy vagy.
Ha nem ilyen páwa ge@i akkor ez alapján el lehet indulni. :)
10/11 A kérdező kommentje:
De hát most őszintén, hogy írjak rá úgy, hogy mizu rég beszéltünk amikor az utolsó beszélgetésünk arról szól, hogy lekoptatom.xddddd
2012. dec. 23. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!