Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tolakodás ha megkérdezem hogy van-e párja?
Ez helyzetfüggő.
Oké, hogy leírtad az alaphelyzetet, de munkakapcsolatban is vannak különböző árnyalatok, plusz mindenki más.
Attól függ, hogy alakul a beszélgetés, mennyire közvetlen a hangulat, és hogy a másik fél mennyire "laza" típus.
Ezt érzi az ember, hogy kinél és mikor meddig mehet el.
Szerintem is illetlenség,és én valahogy amikor kérdezgetik tőlem,kicsit kellemetlen,mert ez magánügy.
Meg egy ilyen kérdéssel zavarba hozhatod a másikat.
Amúgy az igaz,hogy helyzetfüggő!
Meg ha már beszélgetettek előtte is,látod rajta,hogy az a "laza" típus,akkor talán.De szerintem elsőre nem illik rákérdezni.
Szerintem ez olcsó.
Mégis hogy néz már az ki, hogy a nő csak úgy mellékesen odavágja hozzá, hogy "Van barátnőd?(mert ha nincs, én lennék.)"??
Ennyire nem kellesz senkinek, hogy csak így odavágnád magad?
MOndjuk ha tőlem kérdezne ilyet egy leányzó, akkor én is továbbgondolnám, hogy mit is akarhat - én nem kérdeznék ilyet ha nem lennének szándékaim.
De attól függetlenül szerintem nem tolakodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!