Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lány vagyok normális az hogy még nem volt "rendes, normális" párkapcsolatom soha nem csókolóztam és érintetlen vagyok! Mi ennek az oka? Külsőm:174 cm,60 kg, barna hosszú a hajam, barna a szemem, kreolos bőrszínem van!
Nekem sokáig nem volt barátom, kisebb próbálkozások ugyan történtek, de néhány 1-2, max 3 hónaposnál nem futották többre, jó ideig szűz is maradtam. Mára viszont már megtaláltam a párom, jó ideje együtt is vagyunk, minden a legnagyobb rendben! :)
Amúgy meg tényleg akkor fog jönni majd valaki, amikor nem is számítasz rá és persze amikor elégedett vagy magaddal és ez látszik is rajtad. Nálam mindig akkor kopogtatott valaki, amikor belemerültem valami más dologba (például táncba, vagy nyelvtanulásba - ez utóbbi nálam tényleg nem tanulás, hanem hobbi :) ), és amikor lekötött valami teljesen más, akkor valahogy a kedvem és ezáltal a "kisugárzásom" is mindig sokkalta pozitívabb volt, így nem csoda, hogy jobban felfigyeltek, mint előtte :)
Köszönöm nagyon édesek vagytok..!
Óbudán lakom egyébként!
Viszont nem arról volt szó hogy "betegesen" keresgélem a számomra ideális pasit...csak úgy ahogy többen is leírtátok FURCSÁNAK találom a helyzetemet..!
Belső tulajdonságaim:hisztis,kedves,figyelmes aranyos csajnak tartom magam! :)
Szia!
Hasonló helyzetben vagyok én is!
Viszont azzal teljesmértékben egyetértek, hogyha nem vagy megelégedve magaddal, nincsen semmi értelme.Kiindulva a saját példámból.
Sok sikert és ne add fel!Lehet hogy pont akkor fog sikerülni és pont egy olyan személlyel,akire álmodban sem gondoltál volna!:)
16L
Kellemes Ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!