Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális hogy az ex barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy az ex barátnőim íránt még érzek valamit?

Figyelt kérdés
Volt komoly kapcsolatom több is amik több évig tartottak és ezek közül olyan érzésem van mintha éreznék írántuk valamit.Igazából nem tudom megmondani mit de valamit.Olyan mintha valami lezáratlan maradt volna.Nehéz ezt így elmagyarázni de néha olyan érzésem van mintha nem lennének lezárva ezek a kapcsolataim ezeknél a lányoknál és ha pl találkozunk akkor ők is úgy viszonyulnak hozzám.Az egyik ex barátnőmmel évek múlva találkoztam és ő is ezt mesélte le nekem,de tudja hogy valamiért nem működhet már köztünk.Ugyan akkor azt mondta hogy elég sokszor ott vagyok a gondolatai közt még évek múltán is.Miért van ez?Miközben eltelt már lassan 6 év.Ugyan ez igaz rám is,de nem csak ő vele kapcsolatban hanem még rajta kívűl 2 lányra igaz ez.Van erre valami magyarázat?Miközben már mindegyik esetben és mindegyikünknek van valakije.
2012. dec. 19. 19:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Az kizárt dolog, mert nem tudom.
2012. dec. 19. 19:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom,hogy normális e,de néha előfordul.

Ha lesz valaki akit nagyon szeretsz elmúlik,de azért közömbös nem leszel irántuk ugy sem.

2012. dec. 19. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!