Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú, aki úgy gondolkozik mint én az esküvőt illetően? Többi lent.
Részben igen. Az hülyeség, amikor sose látott rokonok jönnek zabálni a töltött káposztát, mert minek.
De nekem az se tetszik, ha az ember különösebb ok nélkül két tanúval esküszik. A szüleim ezt csinálták, a nagyszülők amíg éltek, felhánytorgatták nekik, hogy igazán nem értik, miért nem lehetett legalább szólni, hogy ott lehessenek a gyerekük esküvőjén.
Én nem kötném meg a vendégszámot, jöjjön aki akar, akit érdeklünk. Esküvő után meg szépen tartunk egy házibulit, ahol nincs kötelező menyasszonytánc meg éjféli pótvacsora, hanem táncolunk, jól érezzük magunkat, esetleg valami bográcsolás megelőzheti az egészet az udvaron.
Mondjuk nekem nincs bajom az idősebbekkel, táncolni ők is tudnak, vagy ha nem akarnak, akkor beszélgetnek, nem gondolom, hogy ettől feszélyezve érezném magam. Ha elfáradok, leülök és beszélek velük pár szót én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!