Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mondhatni szerelmet vallottam neki, annyit mondott, hogy még gondolkozik rajta. (többi lent)
Szerintem úgy volt vele, hogy ezt te már válasznak veheted, hogy nem válaszol. Kicsit gyáva gondolkodás, de gondolom nem akart megbántani és nem tudta, hogy mondja el, hogy nincs esély.
Most őszintén, félretéve azt, hogy mennyire odavagy érte, tekintsd egy kicsit józan ésszel a dolgokat: ha már ennyit kell gondolkoznia, valószínűleg nem tetszel neki, vagy ha igen, akkor se nagyon, szerelmet meg főleg nem érez. Mert azért, ha meglenne a vonzalom, és itt az esély, akkor azt mondaná, hogy próbáljátok meg.
Szerintem ha még mindig várni fog aztán nagy kegyesen közli, hogy bejössz neki, csak azért lesz, mert úgy dönt, hogy áh, nem igazán az esetem, de jobb mint a semmi.
Bocs, ezt nem bántásnak szánom, csak szerintem az esetek nagy többségében ez így igaz.
DE mindig vannak kivételek, szóval azért még egy kicsit ne add fel, csak majd azért figyelj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!