Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a csajról, és mit csináljak most én? Hogy lehet ilyen! Na van egy lány tetszik nekem, de van barátja 3hete. Én szerelmet vallottam neki.
Amióta megláttam egy buliba, újra megtetszett, és azt mondta én is nagyon aranyos voltam ott.
Mondtam neki, hagyja ott értem a barátját, azt mondta nem fogja ott hagyni, mert kezd beleszeretni, és hogy fél hogy velem nem jön össze, és akkor 2 szék közül pad alá esik.
Mondta hogy nagyon bekavartam az érzelmeinek, én is mondtam hogy még sohasem éreztem ilyet de ez tényleg igaz.
Mondtam neki nem keresem többé.
Mondta hogy rendben, és kitörölt 2 közösségi oldalról is és mondta hogy msn-ről is lefog tiltani!
Szerintetek érez valamit?Van esélyünk?Mit gondoltok erről az egészről?
18/F
Én a helyedben megkeresném a csajt és megmondanám h atól még barátok lehetunk vagy valami süket duma a lényeg h maradj a közelében, hivd fel, irj rá msnen.
Lássa h foglalkozol vele, nem biztos h otthagyja a barátját, de tuti lefekszik majd veled idovel;)
Jó, de a megfektetés kulcsfontosságú!
Ugye felhívod,msn-en beszélgetsz vele,udvarolj neki stb.
Aztán elhívod majd megdöntöd,de nem is kell már a csók is jó.
Akkor már nagyon gondolkozik azon h vége legyen a barátjával a dalnak.
Aztán még vagy 2-3 tali és tuti a tiéd.
Hidd el ez így működik.
Csak nézz szét ezen az oldalon h hány olyan kérdés van h furcsa a barátnőm meg h szakítottunk és rá pár napra már mással volt.
Ez mind ez h a másik pali nyomult rá szakított az eredetivel aztán vártak pár napot és összejöttek hivatalosan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!