Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van ez a fajta felfogásom? Miért nem gondolkozik senki így? Részletek lent
Volt egy barátnőm táborban jöttünk össze úgy hogy volt egy barátja de szakított vele miattam.
Utána együtt voltunk még vagy 2 hónapig.
Ő volt nekem az első akkor még nagyon nem tudtam mit hogy kell (itt most nem szexre gondolok mert az nem volt)
Lényeg hogy két hónap után dobott de nem is akárhogy. Egy barátnője küldött egy üzenetet hogy összejött újra azzal a fiúval akivel anno miattam szakított.
De én nem voltam szomorú. Hanem úgy gondoltam vissza az elmúlt időszakra hogy amíg volt jó volt és úgyis lesz másik.
De ahogy itt olvasgatok meg az ismerőseimet nézem Senki nem így áll a dolgokhoz.
Szal ez baj ha én így látom?
17/F
tudod nekem is ez lenne a felfogásom csak ugye a mai világban már egyre kevesebb a lojalitás...a lányok inkább az egyéjszakáks úgymond "kapcsolatokra" vágynak. ÉS ugye így azért nehéz ezzel a felfogással élni:D de figy fiatal vagy éld csak az életed:D úgyis lesz még akár 1000 másik:D
már ha akarod:D
Pont ugyanezt mesélte nekem egy fiú ismerősöm, nekem pedig ijesztő volt ez hogy akkor ennyit is ért neki? Tudom szép a mondás, hogy mosolyogj mert megtörtént, viszont a valóságban az emberek nem tudnak ilyen önzetlenek lenni, legfeljebb nagyon nagy csalódás, sok gyakorlás és tapasztalat után...
18/L
Sejtettem hogy lesz ilyen válasz is.
Légyszi mondjátok el (ha már úgyis ilyen jól ismeritek az érzéseimet) hogy mit éreztem iránta?
Mi volt az az őrjítő boldogság mikor 2 nap múlva láttam újra és ott várt a buszmegállóban és újra megcsókolhattam?
Akkor mit éreztem?
Írjátok le. Azt hittem legalább a saját érzelmeim jobban ismerem mint más vadidegen emberek.
Ezek szerint tévedtem
Azt érezted hogy dejó valakit megcsókolni.
Vaóóó NŐŐŐŐŐ.
Ott volt mellette a barátnője
Őt miért nem akartam megcsókolni?
ő is nő volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!