Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van ez a fajta felfogásom? Miért nem gondolkozik senki így? Részletek lent
Volt egy barátnőm táborban jöttünk össze úgy hogy volt egy barátja de szakított vele miattam.
Utána együtt voltunk még vagy 2 hónapig.
Ő volt nekem az első akkor még nagyon nem tudtam mit hogy kell (itt most nem szexre gondolok mert az nem volt)
Lényeg hogy két hónap után dobott de nem is akárhogy. Egy barátnője küldött egy üzenetet hogy összejött újra azzal a fiúval akivel anno miattam szakított.
De én nem voltam szomorú. Hanem úgy gondoltam vissza az elmúlt időszakra hogy amíg volt jó volt és úgyis lesz másik.
De ahogy itt olvasgatok meg az ismerőseimet nézem Senki nem így áll a dolgokhoz.
Szal ez baj ha én így látom?
17/F
Nem neked írtam amit írtam.
Azoknak akik elkezdték hogy nem voltam belé szerelmes.
Neked köszönöm a válaszod. Téged nem akartalak "bántani"
Én egyébként (ez nem ego) ilyen önzetlen vagyok.
És ezzel gyakran meg is szívom.
De ebben a helyzetben örülök neki mert én nem gyászolok mint ált. körülöttem a barátaim meg ilyenek.
Ha udvarlok egy lánynak csak nem az fogja érdekelni hogy vajon sírni fog-e ha szakítunk.
Én ha szeretek valakit akkor nagyon szeretem. De ha dob akkor elfogadom és nem sírok.
Persze ez annyiból rossz lehet hogy mi van ha ő azt szeretné hogy küzdjek érte.
Szerintem azt megérezném mert én ált megismerem az embereket utána fűzömszorosabbra a kapcsolatom vele (legyen az barátság vagy szerelem). Az előtő b.nőm nem ilyen volt. Ő azért dobott mert dobni akart. Így tudomásul vettem és mindenféle harag és gyűlölet nélkül emlékszem rá vissza.
sztem te csinálod jól. felesleges hónapokig depressziós lenni, és sírni utána, meg foggal körömmel hajkurázsni újra. tudomásul kell venni, h vége lett, és ha nem baromi nagy vita közepette szakítottatok, akkor egyszerűen szépen visszaemlékezni azokra az időkre. hiszen ez elég általános dolog h párok szakítanak, majd összejönnek másikkal, és majdha megtalálták azt, aki az ő másik felük, akkor nemfognak szakítani. ha szakítás lett, nem ő volt a te embered, felesleges visszasírni.
énis ilyen vagyok, úgyhogy nemvagy egyedül.
Köszi.
Jó tudni hogy nem egyedül vagyok a világban :D
Am te sokkal jobban leírtad amire gondoltam ezért is köszi.
tudod mi gond? hogy gondolkodásodban érettebb vagy sok más embernél.
én is hasonlóan és pozitívan gondolkodom. a szeretet feltétel nélküli. ha szeretek valakit, akkor azt szeretném, hogy jól érezze magát az illető. ha neki nélkülem jobb, akkor ezt el kell fogadnom, akármennyire is fájdalmas az számomra. és ha arra az együtt-töltött szép időkre gondolok, akkor ez a pozitív gondolkodás jele.
szabad a múltra gondolni, de nem szabad a múltban élni, mert az nem visz előre.
a MO-i társadalomnak ez az egyik visszahúzó ereje, hogy sokan szeretnének a múltban élni, ahelyett, hogy a jövőt alkotnák meg és ahelyett, hogy tudomásul vennék, hogy a múlt az elmúlt.
utazókat nem szabad feltartani.
sok boldogságot kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!