Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem van ez a fajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van ez a fajta felfogásom? Miért nem gondolkozik senki így? Részletek lent

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm táborban jöttünk össze úgy hogy volt egy barátja de szakított vele miattam.

Utána együtt voltunk még vagy 2 hónapig.

Ő volt nekem az első akkor még nagyon nem tudtam mit hogy kell (itt most nem szexre gondolok mert az nem volt)

Lényeg hogy két hónap után dobott de nem is akárhogy. Egy barátnője küldött egy üzenetet hogy összejött újra azzal a fiúval akivel anno miattam szakított.

De én nem voltam szomorú. Hanem úgy gondoltam vissza az elmúlt időszakra hogy amíg volt jó volt és úgyis lesz másik.

De ahogy itt olvasgatok meg az ismerőseimet nézem Senki nem így áll a dolgokhoz.

Szal ez baj ha én így látom?

17/F

2009. aug. 18. 23:31
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

És viszont Sok boldogságot kívánok.

2009. aug. 19. 00:56
 22/29 anonim ***** válasza:
50%

lelettem pontozva. csakmert úgy gondolkodom mint a kérdező.

és nemúgy mint ti...

2009. aug. 19. 01:04
 23/29 anonim ***** válasza:
36%

A válasz megírásának időpontja: ma 01:04

sajnos ez is jellemző. másnak a véleménye nem ér semmit.

2009. aug. 19. 01:26
 24/29 anonim ***** válasza:
72%

00:32 nek és 00:47 nek van igaza meg neked :)

ez a jo felfogás sztem h nem szabad depizni jo igaz h fáj de én elengedném azt a vkit mert szeretem és azt akarom h jo legyen neki és ha neki nélkülem jo akkor nekem is ugy jo :) ez az igazi szeretet sztem :) mondjuk én személy szerint lehet h kikészülnék mert ha szeretek vkit akkor irtozatosan szeretem és fájna h vége de 1 hét alatt felépülnék hála a vidámságomnak meg optimizmusomnak és akkor már én is ugy gondolok vissza h jovolt és h örüljünk neki h volt pár (vagy több) boldog napunk/hetünk/honapunk boldognak lenni azzal akit szeretünk :) és ugy jo elválni h barátok maradnak. veszekedés felesleges és teljes mértékben komolytalan

na szoval ez a véleményem és sztem örülj h te igy látod kivételes ember vagy :) bocsi h hosszu lett és lehet h értelmetlen is picit

15/l

2009. aug. 19. 17:55
 25/29 anonim ***** válasza:
75%
Ez most elméleti véleménykifejtés volt? Hogyha lenne és vége lenne,akkor én... Volt már olyan,hogy nagyon nagyon szerelmes voltál,viszont szerettek,évekig,aztán jött el a szakítás? Azt akármilyen optimista is vagy 1 hét alatt nem lehet kiheverni.Amikor már együtt tervezitek a jövőt,együtt éltek,ismered minden jó és rossz tulajdonságát és még akkor is szereted és vége lesz,mert jön más vagy más okból.Abba félig bele lehet halni.Mire az ember újra összerakja az életét és képes arra,hogy Nélküle is el tudja képzelni a holnapot,akkor van túl rajta.Irigylem a kérdés feltevőjét,hogy ő simán el tudta engedni a párját és csak annyi maradt a szivében,hogy legyen boldog.Nyilván végül mindenki ezt kívánja annak,akit egyszer mindennél jobban szeretett,de ahhoz idő kell.Biztos,hogy sokan vagyunk így és sokan vannak,akik könnyen átlépnek egy szakításon,de nincs jó és rossz felfogás.Mindenki másmilyen,másképp éli meg az elvesztést.A saját tapasztalatok döbbentenek rá,hogy ki melyik "táborba" is tartozik.
2009. aug. 19. 20:18
 26/29 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is ugyan ilyen felfogásom van és ez így jó. Most minek szomorkodjak azon aki elhagyott ha van még 1000 lány akivel össze jöhetek nem ő volt az igazi és kész téma lezárva.
2009. aug. 21. 23:44
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Hanem úgy gondoltam vissza az elmúlt időszakra hogy amíg volt jó volt és úgyis lesz másik.

Ha az ember igazán szerelmes, akkor nem gondol arra, hogy "úgyis lesz másik". Fogalmam sincs, hogy mit éreztél, olyan ember is tud hiányozni, akit éppenséggel csak kedvelsz, de ha engem elhagyna a szerelmem, hát én nem ezt érezném, hogy "jaj, úgyis lesz másik, de szép időszak volt". Ennek a kérdésnek nyilván az volt a célja, hogy térdre boruljunk az önzetlenséged felett, de szerintem csak szimplán azt hitted, hogy szerelmes voltál. Mellesleg két hónap az tudod mi. Másfél év után nem ezt éreznéd.

2009. aug. 22. 00:20
 28/29 anonim ***** válasza:
50%

Te másik önzetlen ember! A nyelvtankönyveddel is lehetnél legalább ennyire önzetlen.

Siralmas életem is lenne, ha abban merülne ki az érettebb gondolkodásom, hogy egy két hónapos kapcsolat után nem jajongok... :)

2009. aug. 22. 00:21
 29/29 anonim ***** válasza:
53%
Egyáltalán nem probléma,hogy így fogod fel!Nem is értem sokan miért estek neked!!!Ez egy nagyon jó dolog,mindenkinek képesnek kellene erre lennie!Sajnos én nem ilyen vagyok,de most bármit megtennék,h így tudjam felfogni ahogy te!:( :) Ha nem is vagy belé szerelmes,azért így fogod fel,az sem gond egyáltalán!!!Attól még lehet ragaszkodni vkihez,h nem alakult ki még a szerelem!...Sőt,azt nem szeretem aki rögtön azt hiszi,és hangoztatja,h szerelmes!!!!...Könnyű a szóval bánni,de sokan nem mérik fel a jelentését!!!
2009. aug. 22. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!