Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel vagy és mivel nem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel vagy és mivel nem vagy megelégedve a külsődet illetően?

Figyelt kérdés

21/F

Én azzal megvagyok, hogy markáns arcvonásaim vannak, szálkás vagyok, széles a vállam, keskeny a csípőm, tehát alakra meg vagyok összességében.

Amivel nem vagyok, az például az orrom, lehetne kicsit hosszabb és hegyesebb a vége, az orrnyergem pedig vékonyabb. Emellett eléggé kopaszodom a homlokom két szélén.

2012. febr. 29. 16:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én az arcommal vok megelédve a lábaimmal meg a karjaimmal. A hasam nem tetszik annyira:) nem vok kövér csak van rajta egy kis felesleg:) 16/L
2012. febr. 29. 16:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Semmivel se vagyok megelégedve, minden ronda rajtam. De tényleg, szó szerint minden.
2012. febr. 29. 16:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Én megvagyok elégedve magammal de ha lehetne kockahasat csinálnék magamnak legalább 25cm farkam lenne szemem szinét tengerzöldre cserélném a böröm barnább lenne naggyábol ennyi de amugy igy is szeretem magam jol nézek ki .
2012. febr. 29. 16:16
 4/13 anonim ***** válasza:

Az alakom szerintem jó, hosszú lábak stb.

Ami rossz:

kicsi mell és az arcom lehetne tisztább. Nem mondanám, hogy túl sok a ragya, de lehetne szebb.

Van önkritikám.

2012. febr. 29. 16:19
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha én azt most elsorolnám...:D

Ha szebb lennék buknának rám a nők, na de így...

2012. febr. 29. 16:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Az életemmel,mert egy rakás szar !!!
2012. febr. 29. 16:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Csak a színemmel van baj szerintem...kicsit kreollosabb akarok lenni, nem mintha eleve nem lenne egy kicsit kreollos:D
2012. febr. 29. 16:39
 8/13 anonim ***** válasza:
Amivel megvagyok elégedve az a szemem.Amivel nem az az orrom(!!) és a mellem.
2012. febr. 29. 18:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Cseszettül nem vagyok megelégedve semmivel!
2012. febr. 29. 21:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Amivel meg vagyok elégedve, az a hajam, az orrom, a szám, a fülem, a lábaim formája, a csípőm szélessége, a hasam nagyjából a szemem (bár picit lehetne azért nagyobb), és a magasságom.

Az arcformám viszont szerintem furcsa. XD

Amivel nem vagyok megelégedve, az az alakom (Vékony vagyok, szeretnék hízni, csak nem tudok, mellesleg elég lapos is vagyok, amiről nem is tehetek.), a homlokom (elég nagy, de szerencsémre a frufrum eltakarja), a leendő fogszabályzóm (Mások szerint szépek a fogaim, de az orvos szerint kellene fogszabályzó. :S), a gerincferdülésem (bár ezen tornával szerencsére lehet változtatni), el van ferdülve a csípőm (erre is megoldást nyújt a torna), csámpás vagyok (a csípőm miatt, de ha odafigyelek, fel sem tűnik).

Összegezve,szinte csak az alakom az, amin nem tudok változtatni, de elég is, mert a sok közül ez zavar a leginkább. :(

2012. márc. 2. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!