Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel vagy és mivel nem vagy megelégedve a külsődet illetően?
21/F
Én azzal megvagyok, hogy markáns arcvonásaim vannak, szálkás vagyok, széles a vállam, keskeny a csípőm, tehát alakra meg vagyok összességében.
Amivel nem vagyok, az például az orrom, lehetne kicsit hosszabb és hegyesebb a vége, az orrnyergem pedig vékonyabb. Emellett eléggé kopaszodom a homlokom két szélén.
Az alakom szerintem jó, hosszú lábak stb.
Ami rossz:
kicsi mell és az arcom lehetne tisztább. Nem mondanám, hogy túl sok a ragya, de lehetne szebb.
Van önkritikám.
Ha én azt most elsorolnám...:D
Ha szebb lennék buknának rám a nők, na de így...
Amivel meg vagyok elégedve, az a hajam, az orrom, a szám, a fülem, a lábaim formája, a csípőm szélessége, a hasam nagyjából a szemem (bár picit lehetne azért nagyobb), és a magasságom.
Az arcformám viszont szerintem furcsa. XD
Amivel nem vagyok megelégedve, az az alakom (Vékony vagyok, szeretnék hízni, csak nem tudok, mellesleg elég lapos is vagyok, amiről nem is tehetek.), a homlokom (elég nagy, de szerencsémre a frufrum eltakarja), a leendő fogszabályzóm (Mások szerint szépek a fogaim, de az orvos szerint kellene fogszabályzó. :S), a gerincferdülésem (bár ezen tornával szerencsére lehet változtatni), el van ferdülve a csípőm (erre is megoldást nyújt a torna), csámpás vagyok (a csípőm miatt, de ha odafigyelek, fel sem tűnik).
Összegezve,szinte csak az alakom az, amin nem tudok változtatni, de elég is, mert a sok közül ez zavar a leginkább. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!