Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nez mindig ram a buszsofor a tukorbol?
Figyelt kérdés
Mivel ilyen 10 szemelyes busszal utazunk tobbszor eszrevettem, hogy a sofor belenez a tukorbe es engem nez.2012. dec. 12. 20:49
2/18 anonim válasza:
csak úgy látod, hogy téged néz, valójában azt ellenőrzi, hogy minden rendben van-e hátul. bakker...
3/18 anonim válasza:
Mert nem látott még fehér embert.
5/18 anonim válasza:
Bűnöző kinézeted van.
Biztos azt hiszi, most szöktél a börtönből és el akarod téríteni a buszt.
6/18 anonim válasza:
Úgy hívják, üldözési mánia. Ez van neked.
7/18 Mókusgyilkos válasza:
vedd le a csadort és dugd el a játékpisztolyt.
8/18 anonim válasza:
tükörből sztem nem látni igazán, kire néz az ember :)csak azt látod h néz bele a tükörbe, mert a tükör eléggé kicsi is, nem lehet kivenni, pontosan merre néz, főleg ha még más szögben van a tükör mint ahogy szemből nézhetne téged.
9/18 menta34 válasza:
Tedd el a melleidet és nézd meg van-e változás a nézésében:))
10/18 anonim válasza:
Annak idején döngette anyudat, a lánya vagy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!