Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy minden 16-. éves fiút csak a csajok, és az ital meg a nemi ösztönök érdekelnek? Fiúk?
csak elmondom hogy én a kérdésben említett dolgokról mi a véleményem:
- csajok: nem mondom hogy nem érdekelnek, nem nézek meg 1et 1et időnként de kibirom hogy bármi komolyabbat tegyek...
- ital: az alkoholra rá sem nézek, de még csak szilveszterkor sem szoktam pezsgőt inni...
- cigi, drogok én ezeket a dolgokat elítélem és próbálok minél távolabb kerülni tőlük
F/16
BOCSI!Rosszul raktam fel a kérdést!Így kellett volna gondolkodnom:
Miért van, hogy a legtöbb fiatalt 16-... éves fiút és lányt csak a lányok/fiúk,az ital meg a nemi ösztönök érdekelnek? Lányok? Fiúk?
:">:">
kérdező, légyszives írj nekem privát üzenetet!!!
16/l
kedves 17. életévét betöltött fiú,
én a 18 éves lány vagyok (2 hét múlva 19) , nemmondtam h olyan b@romi nagy tapasztalatom van, úgyhogy ezzel ne vagdalkozz, de én ha megnézek egy pasit, szimpi lesz, és összejövök vele, azt nem a szex miatt teszem, mint azt te hosszasan fejtegetted. Ha éppen érdekel ( ha nem akkor is elmondom), a mostani barátommal több mint fél évet vártunk az első szexszel, pedig egyikünk se volt szűz. Úgyhogy ne vádaskodj és általánosítgass inkább örülj hogy a kérédsben említett tulajdonságok egyike sem jellemző rád. He pedig igen, akkor inkább bújj meg.
"...de én ha megnézek egy pasit, szimpi lesz, és összejövök vele, azt nem a szex miatt teszem, mint azt te hosszasan fejtegetted."
Te, már ne haragudj, de nagyon értetlen vagy 19 éves létedre...
Én nem konkrétan azt fejtegettem amit te mondasz, hanem a férfi-nő elemi létéből fakadó vonzódását, és ennek fényében a kapcsolatukat, melynek kétségtelenül fontos eleme a testiség.
Csak gondolj magadra: Megnézel egy pasit - egy PASIT, egy pasival akarsz összejönni - ösztönből - mert az ellenkező neműhöz vonzódsz.
Most akkor nézzük meg miért vonzódsz egy férfihoz? Miért nem épp egy nőhöz?
Mert ösztönösen - tudat alatt - tudod, hogy egy FÉRFI az, akivel szexuális kapcsolatot létesítve utódokat nemzhetsz, nem pedig egy nő.
Miért értettél te megint félre? Ezt a fentebb beidézett állításodból meg tudom mondani:
Azt hitted, hogy én itt most egy konkrét egyénről beszélek, hogy pl teszem azt megismersz egy pasit, és a szex miatt akarsz vele összejönni. Nyilván nem... Az én állításom az volt hogy te miért akarsz FÉRFIVAL - azaz ellenkező neművel összejönni?? Érted? Nem 1 konkrét emberről beszéltem...
Most megfogalmazom másképp, hogy tényleg megértsd:
Nem azt mondtam, hogy te azért akarsz azzal a barátoddal összejönni mert szexelni akarsz vele, hanem azért akarsz vele össze jönni, mert FIÚ, tehát ellenkező nemű. (és talán azt nem kell ragoznom hogy a nemi jellegek megléte teszi vonzóvá számodra...)
És pontosan ennek az ellenkezőneműekhez való vonzódásnak a hátterében van a szex - azért, mert az szolgálja a fajfenntartást - vagyis a létezés folytonosságának biztosítását, ami szükségszerű.
Mire alapozom ezt az állítást?
Az evolúció során azért alakult ki az, hogy az adott faj férfi és női egyedei vonzódjanak egymáshoz, mert ez a vonzalom - ez a kifejezetten testi vonzalom - vezeti rá a faj egyedeit a közösülésre, szaporodásra. És ez nem csak az állatoknál, hanem az embereknél is így van... azért van az, hogy neked is a FÉRFIAK tetszenek, hozzájuk vonzódsz. Érted már? Innentől könnyű belátni hogy miért mondtam azt hogy ez a világ egyik mozgatórugója... ehhez még tapasztalat sem kell, elég ha kinyitod a szemed és elkezdesz gondolkodni.
Ha még mindig nem érted, próbáld meg hogy egymás után többször elolvasod. Egyszer majd csak' leesik. Ha máshogy nem, majd megtapasztalod...
Na jó, akkor leszek én a főgonosz, megválaszolom a kérdést, de mindenek előtt megemlítem hogy:
1 - igen, szeretek inni
2 - igen, szeretek szexelni
3 - igen, pont 16 éves vagyok (és igen, fiú).
Elit gimnáziumba járok (Mo. 5 legjobbjában benne van a mindenkori statisztikák szerint) és ott is kiemelkedő eredményekkel rendelkezem. Tehát elnézést, de minden nagyzási hóbortom ellenére, azt hiszem joggal kimondhatom, hogy műveltebb és kulturáltabb vagyok, mint te.
A szexhez:
A szex a legtöbb haladó felfogású kultúrában (japán, hindu stb.) már évszázadok óta különválasztandó a szerelemtől és mint örömszerzési forrás jelenik meg. És tényleg: szexelni jó. Más kérdés, hogy gondolsz-e a másikra, (és én erre mindig külön ügyelek is) ha csak egy éjszaka erejéig is.
Az ivás:
Az alkoholfogyasztásnak megintcsak nagy kulúrája van (főként kis hazánkban). Természetesen lehet ezt is túlzásba vinni, mint bármi mást, de az semmiképp nem elítélhető, hogy valaki néha megiszik pár sört, vagy legurít egy-két rövidet. Sőt... Elismerésre méltó, hogyha bár a kísértés kapujában áll, mégse viszi túlzásba. Ez igenis erős jellemre vall.
Ami engem illet:
Legtöbb barátom lány és mindig nagyon jól el tudunk beszélgetni BÁRMIRŐL. Soha nem néztem őket prédának és mindig tudtak arról mikor kivel jöttem össze. És tudod mit? Nem zavarja őket. Mert normális gondolkodással megáldott intellektuel-palántákról beszélünk. Akik mind isznak és kefélnek. És ezt még kezelni is tudják. Ami az én szememben igenis többet ér, mint a te hozzáállásod. Mi az már, hogy:
1 - úgy éled a saját kis életed, hogy tartózkodsz mindentől ami ártalmas lehet, mert nem tudod képes vagy-e tartózkodni a kísértés tágyától, ha egyszer már volt benne részed
2 - másokat hibáztatsz a saját kudarcaidért.
Post scriptum: És igen, igen pontozzátok csak le a gyereket, aki meg meri válaszolni a kérdést és aki nem a társadalmi normáknak megfelelő véleményeket hangoztat. Pfujj, el az ilyennel. Hívjuk is az inkvizíciót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!