Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy minden 16-....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy minden 16-. éves fiút csak a csajok, és az ital meg a nemi ösztönök érdekelnek? Fiúk?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 11:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
81%
Ez az!
2009. aug. 23. 18:24
 42/61 anonim ***** válasza:
73%

A baj az egyébként, hogy nekünk az "állat" fogalma nem egy és ugyanazt jelenti, meg hogy baromira máshogy gondolkozunk. Most megpróbálom, utoljára, részletesen

kifejteni, mit is gondolok, amiből talán világossá válik hogy számomra mit is takarnak az emlegetett fogalmak, mint az "ösztön" és "állat".

18:14-nek. Elárulom hogy 3 napon belül 17 leszek, húha nagy dolog, most aztán belsőleg is több lettem ettől. Te 18 éves vagy, neked aztán jóval több élettapasztalatod lehet...Nem volt eddig könnyű életem,anyuci meg apuci nem rakott a seggem alá semmit, nem az ő pénzükből élősködtem eddig sem... hidd el hogy van tapasztalatom az emberekkel, és nyitott szemmel járok. Amit mondok, nem csak a hasamra csapva mondom. A másik dolog meg, hogy a kérdező kérdése a 16 éves fiúkra vonatkozik, és ki tudná jobban hogy hogy gondolkozik a 16 éves fiúk NAGY RÉSZE (NEM AZ EGÉSZ)mint egy szintén 16 éves fiú? Egy 18 éves lány? Nana..Nehogy már neked álljon feljebb.

Az én kérdésem (a pénzes) pedig nem a logikát kívánta szemléltetni, hanem az ember állati mivoltára próbáltam vele rávilágítani. Magatok ellen beszéltek mikor azt mondjátok:

"Persze, hogy azt választom, ahol van VALAMI! Melyiket választod, azt a dobozt,amiben van egy csoki vagy azt amelyik üres? Persze, hogy a csokisat."

Gyakorlatilag ugyanazt elmondtad amit én, ezzel belátva hogy igazam van, közben azt mondod hülyeség, és azzal érvelsz hogy nem logikus. És azt hiszed ezzel most

ellent mondtál nekem, pedig nem. Valóban nem logikus,(és éppen ez a lényege), hanem ösztönös cselekvés, hogy a csokit válasszuk. Remélem most már leesett.

Azt mondtam az eredeti kérdésnél, hogy az az ember befolyásol aki odatette a pénzt. Neked, kedves 18:16-os, ezt is sikerült félreértelmezned, mert ezt írtad:"Mert lehet, hogy az az emmber ki odarakta a pénzt az egy köcsög, a másik, aki semmit nem rakott oda pedig szeretnivaló." Ennek semmi köze ahhoz az emberhez aki odatette a pénzt, te nem is ismered azt az embert, nem is tudsz a létezésről. Te csak a pénzt látod, és abba az irányba mész amerre az van, mert kell, és örülsz neki, mert szükséglet. Az embernek, aki odatette a pénzt, az

volt az érdeke, hogy te azon az ajtón menj be. Mert mondjuk ő kap valami jutalmat ha te ott bemész. Ezért az az ember elhatározta hogy téged a pénzzel fog oda becsalni. És téged az az ember a pénzzel befolyásolt. Tehát a pénzzel befolyásolt abban a döntésedben hogy melyik ajtón menj be. (Magyarul kihasznált.) Ennél világosabban már képtelen vagyok elmagyarázni.

A másik dolog amiért nem tudtok megérteni, azt talán az, hogy ti csak szélsőségekben tudtok gondolkodni. Mikor azt mondtam hogy az ember állat, úgy értettem hogy rendszertanilag mi is az állatokhoz tartozunk, és az ösztöneink még nagyrészt megmaradtak, közül nagyon erősen maradt fenn a szaporodási ösztön. Az, hogy gondolkodni tudunk és ezzel különbözünk az állatoktól, igaz. Ettől

tartjuk magunknak embernek. De könnyen belátható hogy az embert, mint gondolkodó lényt, mennyire befolyásolja ez az ösztön. (és a pénz, amit csak halkan jegyeznék meg)

Annak érdekében hogy tisztán beláthatóvá váljon a szex (és a pénz) hatalmas szerepe a mai világban, felteszek néhány egyszerű kérdést, amire magadban ha válaszolsz, talán rájössz valamire.

Kezdjük a pénzzel.

Miért dolgozol?

Miért tanulsz?

Nem azért hogy majd legyen elég pénzed, hogy eltartsd magadat, és ha lesz, akkor a családodat? Nem azért hogy meg tudj élni? Nem azért hogy ne kelljen azon izgulnod mikor jön el az az idő mikor nem tudod fizetni a rezsit? Nem azért, hogy ne keljen azon izgulnod hogy mikor nem tudsz enni adni a gyerekednek?

Ez az oka, hogy az emberek azon az ajtón mennének be, amelyik mögött a pénz van, és igazából azzal a példával a pénz hatalmát (is) próbáltam szemléltetni.

K/rvára a pénztől függünk, létszükséglet lett... sajnos.

Most jöjjön a szex.

Miért állítom olyan szilárdan, hogy az embert a szex, és a nemi ösztönök hajtják? Nyilván nem CSAK az, de jórészt mindennek a hátterében ez van.

Miért vonzódik a fiú a lányhoz, és fordítva? Mert tetszik neki. Miért tetszik neki? Mert ösztönből a lányt tartja szépnek, és SZEXInek. Miért tapadnak a pasik a szexi lányokra? Mert azok a lányok a külsejükkel azt érik el, ha ránéz egy fiú ezt gondolja: "Hú de jó nő,de megdugnám." Ez is ösztön. Bizony. Ha nem lennének ösztönök, akkor talán fenn se maradt volna az emberiség. Nem véletlen hogy a fiúnak a lány tetszik és nem egy másik fiú. Bár ma már erre is sokan rácáfolnak. Ismét sajnos.

Ha az embereket nem a szex hajtaná, akkor gyakorlatilag nem lenne értelme a különböző neműségnek. Akkor mindenki egynemű lenne.Nyilván, mivel az ember tud gondolkozni, tisztában vagyok vele, hogy nem csak az ösztöneire hallgat. Én csak azt próbáltam magyarázni, hogy ennek ellenére, mennyire nagy jelentőssége van a szexnek az életünkben. Főleg a kamaszokéban, amire a kérdés is vonatkozott, hogy már-már túlságosan is, hiszen ilyenkor a hormonok miatt a józan ész és az érzések kevésbé dominálnak.Igen, vannak érzések is, de a szex akkor is nagyon fontos, és szerintem egy egészséges férfi-nő kapcsolatnak alapvető része. Számtalan esetről hallani hogy egy pár kapcsolata azért romlott meg, mert az egyik félnek hiányzott a szex, vagy több kellett neki, esetleg nem tudta kielégíteni az ágyban.

Mikor azt mondtam, hogy az ember állat, úgy értettem, hogy nagyon sok állati jellemvonása van, amiket fentebb tárgyaltam.

Nah most már aztán tényleg elég hosszan és részletesen kifejtettem mit gondolok, kérlek azért tényleg gondolkozzatok el ezeken, ne csak egyszerre lehurrogjatok.

2009. aug. 23. 20:26
 43/61 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem igaz. Engem mások is érdekelnek, sőt sokkal jobban érdekelnek más dolgok. De ez általánosítás. Ezt a lányokról is nyugodtan el lehetne mondani.
2009. aug. 27. 21:15
 44/61 anonim ***** válasza:
85%

Ugye tudod, hogy szörnyűbb és rövidlátóbb vagy mint ők?

16 évesen így beszélni, hogy ezek a mai fiatalok... A másik, ha nem próbálod, honnan tudod, hogy rossz? És azt tudtad, hogy még a saját létednél is fontosabb a nemi ösztön? Ha elnyomod, szorongásos idegbeteg lehetsz?

Tudtad, hogy száz évvel ezelőtt is 16 évesen illett férjhez menni és gyereket szülni?

És azt tudtad-e, hogy nem csak fekete meg fehér van, hanem a kettő közt egészséges átmenet?

2009. aug. 27. 21:51
 45/61 anonim ***** válasza:
74%

kérdező akkor megkéne ismerned:D

1nem iszok

2nem drogozok

3nem cigizek

alapjában véve a 2.3ast elítélem és gusztustalannak tartom 16/F

2009. aug. 27. 22:03
 46/61 anonim ***** válasza:
91%
Én a problémát az előretörő hormonokban látom. Mindenkire rászakad az a töménytelen mennyiségű nemi hormon, amitől meghülyül és ezzel nem tud mit kezdeni. Régen ezt a szülői kontroll szépen kordában tartotta addig, amíg a gyermek maga nem tudta kezében tartani a dolgokat és viselni a tettéért a felelősséget (értsd: férjhez nem ment), most ez nem nagyon van meg. Több önuralmat gyerekek!
2009. aug. 27. 22:04
 47/61 anonim ***** válasza:
83%
Az egyik legjobb haverom történetesen egy 16 éves fiú, és vele rengetegeet tudok könyvekről filmről meg zenéről beszélni... akármiről. Szerintem az lehet a baj, h te olyan körökben mozogsz, ahol mindenki csak baszni akar.
2009. aug. 27. 22:17
 48/61 anonim ***** válasza:
73%

most nem akarok ezzel kérkedni, de én pont az a fajta fiú vagyok, aki eldumálgat a szexről, csinálja is, néha be is rúg(NÉHA!!) de én komoly témákat szeretek. politika, történelem(azt hallgatni szeretem:)) könyvek, filmek, művelődni szeretek imádom ha valaki tud nekem mondani valami INTELLIGENSET!!!

amúgy eleinte a média alakította ilyenné az elsőket, aztán a többi az előzők példájára vált ilyenné, ez a divat. ezzel kérkedik(szóismétlés...:)) hogy: ugyberugtam gyah omfg, olyak*rtam gyah omfg, olyanp*csátláttam gyah omfg

épp ezért nem találok párt, a legtöbb lány is ilyen csak olyanpasitláttam...

17/F

2009. aug. 27. 22:23
 49/61 anonim ***** válasza:
100%
Hűha!! :O Micsoda viták alakultak itt ki... Na szóval az én véleményem az,h nem minden fiút csak a pia meg a csajok meg a szex érdekel...de sajnos nagyon sokra ez a jellemző. Sajnos tapasztaltam már olyat is h először amikor megismertem a fiút akkor hű meg ha mert egyszerűen álom pasi volt. :O Bár nem volt tipikus fúú de helyes pasi (de nekem bejött) de mellette inteligens,kedves,figyelmes volt...nem nyomult és tényleg azt hittem h ő nem olyan akinek csak arra kellenék....és mit ad Isten? Összejöttem vele mire ő kapcsolatunk 3. napján az ágyamban akart kikötni...szóval..már nem azért...de ti most komolyan azon csodálkoztok h a csajoknak miért ez a véleménye a fiúkról? Mert sajna
2009. aug. 28. 00:08
 50/61 anonim ***** válasza:
96%
tényleg csak a fiúk 10 % aki normális és a normálisakat valahogy elég nehéz megtalálni. Dehát ez van...a csajok közt is van aki ilyen. Ja és lehet meglepő de nagyon is egyet értek azzal a 16 éves fiúval aki írta azt a szúnyogcsípéses példát...nem hittem volna h van ilyen pasi aki 16 éves és valjjuk be azért értelmesen gondolkodik. Egyébként annak is betudhatjuk a fiúk túlzott nemi ösztöneit (ebben a korban) h még nem elég érettek. De egyébként kedves kérdező ez egy olyan kérdés amire értelmes választ úgyse fogsz kapni...de reménykedjük benne h idetéved egy srác akire illik a leírásod és megválaszolja ezt a roppant fontos kérdést...mert nem az tudná meg mondani h miért csak ezek érdeklik akit tényleg csak ezek érdekelnek? Szóval mi találgathatunk itt össze vissza...ezek akkoris csak feltevések maradnak. Bocs a buggyant válaszomért de csak leírtam a véleményem. :D a lepontozásokat előre is köszönöm :D by 16/L ja és bocsika h kettőbe ment véletlen volt :D
2009. aug. 28. 00:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!