Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy minden 16-....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy minden 16-. éves fiút csak a csajok, és az ital meg a nemi ösztönök érdekelnek? Fiúk?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 11:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
86%
Még szerencse,hogy nem most vok tini,mert őrület,hogy hová fajul ez a társadalom.Én 28 éves fejjel megbotránkozom ezeken a fiatalokon.Nem mintha én nem lennék fiatal de hihetetlen,hogy mit változott a világ 10 év alatt.Ugyanúgy eljárok én is discokba és nem retro bulikba!Egy jó tanács:Ha keresel magadadnak palit ne korodbelit keress,mert azok nem fognak megbecsülni!!!
2009. aug. 20. 12:08
 12/61 A kérdező kommentje:
Igen érdekelnek!!! de nem olyan szándékkal,hogy mikor b.unk egyet, mikor megyünk a discoba(nem járok oda),smáruljunk mindenhol.Én sem vagyok szent, de azért nem iszom,és nem dobom oda a szüzességemet, mert megtetszett egy fiú!!
2009. aug. 20. 12:10
 13/61 anonim ***** válasza:
31%
mert tombolnak a hormonok és mert minden pasi idióta hülye állat. sztem.
 14/61 anonim ***** válasza:
87%

Engem sem ez a 3 dolog érdekel. Utoljára tavaly Szilveszterkor ittam két pohár pezsgőt. Ha van csajom, nem azért "tartom", hogy dugjam. Nem dugom körbe a város összes csaját.

És miért van az, hogy minden 16 éves lányt csak a félhomokos fiúk, a shopping meg a tükör előtt kurvulás (fényképezkedés) érdekelnek? Lányok?

Így én is tudok általánosítani. :P

15/61 anonim ***** válasza:
92%

Tükör előtt kurvulás:D

Ezt nagyon jó megfogalmazás. Sosem találtam erre a tevékenységre egy jó kis rövid kifejezést. Pedig nagyon igaz a dolog, és baromira idegesítő. Köszönet érte!

2009. aug. 20. 12:31
 16/61 anonim ***** válasza:
71%
éééés vajon miért van az, hogy feljön ide egy tizenéves kiscsaj, és lazán kioszthat minden fiút?? már megbocsáss, de az egekig felb*ssz, amikor vki elkezdi játszani az agyát, meg adja a nagy mártírt. írd bele a naplódba, hogy minden fiú köcsög, meg szar napod volt, és ennyi. lehet hogy te egy ilyen rétegben mozogsz, meg ilyeneket ismersz, de akkor nyisd ki a szemed, és vedd észre a pozitív oldalt is.
2009. aug. 20. 12:35
 17/61 anonim ***** válasza:
72%

"Miért van, hogy minden 16-. éves fiút csak a csajok, és az ital meg a nemi ösztönök érdekelnek? Fiúk?"

ez meg milyen hülye kérdés?

Lány létemre is felháborítónak tartom. Nem sok fiút ismerhetsz ha ez a véleményed róluk. És tényleg ne általánosíts, mert ennyi erővel ők is mondhatnák (amit mondtak is) hogy miért van hogy a csajokat csak a shoppingolás meg a divat meg a pasik érdeklik? Meg sokat (sajnos) az orrba szájba szexelés.

Ez ta kérdést tedd fel a szüleidnek nem arra van ez az oldal hogy ekkora marhaságokat kérdezz. Bezzeg majd ha nagyobb leszel és gyereket akarsz, akkor akarod majd hogy a pasit csak a szex érdekelje. Na erről ennyit. Szép napot.

L18

2009. aug. 20. 12:56
 18/61 anonim ***** válasza:
77%
elég nagyképű dolog általánosítani... mert csak egy dologra hegyezed ki amit írtál, hogy midneki ilyen... az hogy esetleg téged ilyen srácok vesznek körül a te hibád (is), és hogy nem nem látsz túl a saját korlátaidon az szintén.. a csajok korábban kezdik ezt a "nehéz munkát" (hogyan fogjunk pasit... a testünkel esteleg?...), ugyhogy sztem néz szét a saját nemed portáján.. na pusssz
2009. aug. 20. 12:59
 19/61 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom mért bántjátok... Meg mért vagyok megbotránkozva, hogy ennyi idősen már ez a véleménye a pasikról. Nézzétek meg a korosztályának a 90%át! És itt sokan alá is támasztják amit írt.. Pl. 16F... A szexről, mint a "viszketés csillapításáról", egyszerű kielégülésről ír. Akinek csak ennyit jelent, főleg már ilyen fiatalon azt nagyon tudom sajnálni. Egy ember többet ér ennél. Bár sokaknak ezek szerint nem.
2009. aug. 20. 13:54
 20/61 A kérdező kommentje:

TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!!!

12:56 és 12:59 Hát igenis én sok fiút ismerek és az a kiábrándító, hogy tulnyomó töbségük a 16 éves és néha sokkal több éves fiúk is mennyire elzülöttek!!Isznak, drogoznak,és korai nemi életet folytatnak!Persze rengeteg lány is elköveti ezeket hibákat:(:(:(

2009. aug. 20. 14:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!