Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy minden 16-....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy minden 16-. éves fiút csak a csajok, és az ital meg a nemi ösztönök érdekelnek? Fiúk?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 11:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
83%

Látom nem értetted az első komizó célzását, rossz a kérdésed: "minden", mert egyáltalán nem mindenki ilyen.

Kérdésedre válaszolva meg több ok is:

1. a szülők gyakori nemtörődése a gyerekek felé, vagy egyszerűen maguk se mernek a témáról beszélni így azok kimaradnak a szükséges felvilágosításból...

2. a média

3. vannak/voltak akikben erőseb a nemi indíttatás és még nagyhangúak is, mások csendesebbek, nem szálltak velük szembe, így gyorsan az ő véleményük lett a mérvadó, lehet nem ők voltak a többség, de azzá váltak, mert más nem hangoztatta ennyire a véleményét.

Most voltam egy táborba segítőként ahol főleg 14-18 évesek voltak, és fel se merült még a kezdő fázisa sem az általad említett problémának (félreértések elkerülése végett semmi apáca/papnevelde dolog)

12:04 nagyon jó a hasonlatod, ezt megjegyzem :P

21f

2009. aug. 20. 14:23
 22/61 anonim ***** válasza:
57%

mert tombolnak a hormonok és mert minden pasi idióta hülye állat. sztem.

Lányok! Ezt miért nem kommentáljátok?

Egyébként tiszteletlen válaszadó: idióta hülye állat az a kecskefejű q.va jó édesanyád!

2009. aug. 20. 16:53
 23/61 anonim ***** válasza:
64%
Hát ja elég érdekes ha valaki lány létére ezt mondja a pasikról...vagy leszbikus vagy valami borzalmasan nagyokat koppanhatott.
2009. aug. 20. 16:59
 24/61 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok lezbikus,de 16 évesen még nem azon az állásponton vagyok,hogy szedjek fel egy pasit minnél hamarabb,hogy veszitsem el a szüzességem.Ez hülyeség!Nem azt mondom, hogy utálom az ellenkező nemű embereket.A mostani fiatalok többsége szerintem nem nagyon udvarol pedig engem ez is annyira megfog egy fiúban!!(személytől függ)
2009. aug. 20. 17:25
 25/61 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem teljesen igazad van, nekem ugyan ez a najom a lányokkal. Ténneg siralmas állapotban vannak a tizenévesek... 16/F
2009. aug. 20. 19:02
 26/61 anonim ***** válasza:
63%

mert tombolnak a hormonok és mert minden pasi idióta hülye állat. sztem.

Lányok! Ezt miért nem kommentáljátok?

Egyébként tiszteletlen válaszadó: idióta hülye állat az a kecskefejű q.va jó édesanyád!

NA,ANNAK AKI LEPONTOZOTT, ANNAK IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. aug. 21. 19:51
 27/61 anonim ***** válasza:
90%
pedig tök igazad van, utolsó:) én felpontoztalak de asszem nem sokat segített.
2009. aug. 21. 21:39
 28/61 anonim ***** válasza:
92%
Köszi, utolsó... Sajna ezen már nem segíthetsz. De ne is az a baj, hanem a csajok nem védenek meg, magyarul azonosulnak a kommentezővel!!!
2009. aug. 22. 16:57
 29/61 anonim ***** válasza:
86%
ja, te pasi vagy????
2009. aug. 22. 19:25
 30/61 anonim ***** válasza:
80%
Igen, a 19.51-es első sorára irtam a többit. Tehát egy nagyeszű igy vélekedik a ffiakról.
2009. aug. 23. 08:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!