Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy minden 16-. éves fiút csak a csajok, és az ital meg a nemi ösztönök érdekelnek? Fiúk?
Látom nem értetted az első komizó célzását, rossz a kérdésed: "minden", mert egyáltalán nem mindenki ilyen.
Kérdésedre válaszolva meg több ok is:
1. a szülők gyakori nemtörődése a gyerekek felé, vagy egyszerűen maguk se mernek a témáról beszélni így azok kimaradnak a szükséges felvilágosításból...
2. a média
3. vannak/voltak akikben erőseb a nemi indíttatás és még nagyhangúak is, mások csendesebbek, nem szálltak velük szembe, így gyorsan az ő véleményük lett a mérvadó, lehet nem ők voltak a többség, de azzá váltak, mert más nem hangoztatta ennyire a véleményét.
Most voltam egy táborba segítőként ahol főleg 14-18 évesek voltak, és fel se merült még a kezdő fázisa sem az általad említett problémának (félreértések elkerülése végett semmi apáca/papnevelde dolog)
12:04 nagyon jó a hasonlatod, ezt megjegyzem :P
21f
mert tombolnak a hormonok és mert minden pasi idióta hülye állat. sztem.
Lányok! Ezt miért nem kommentáljátok?
Egyébként tiszteletlen válaszadó: idióta hülye állat az a kecskefejű q.va jó édesanyád!
mert tombolnak a hormonok és mert minden pasi idióta hülye állat. sztem.
Lányok! Ezt miért nem kommentáljátok?
Egyébként tiszteletlen válaszadó: idióta hülye állat az a kecskefejű q.va jó édesanyád!
NA,ANNAK AKI LEPONTOZOTT, ANNAK IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!