Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e olyan alkoholos ital, ami "hangulatba" hoz?
Múltkor beszélgettünk a barátnőmmel, és kiderült, nála a brandy bír ilyen erővel, én meg egy-két pohárnyi fehérbor után érzek erős késztetést arra, hogy letámadjam a barátom :) Más italnak nem tapasztaltam magamon ilyen hatását.
Figyelt már meg valaki hasonlót magán?
Lányok és fiúk válaszai egyaránt érdekelnek!
És kérlek, kort is írjatok.
így kell sorba inni:
pálinka
sör
fröccs(kóla+házibor)
vodka
hát én minden alkoholos ital után ezt érzem :D persze ha már megittam annyit hogy érezzem isa fejemben
19/L
Bármikor késztetést érzek a szexre, de am a vodka a favorit. Magába akár több mint fél l is lemegy egy este.
20f
Női hangulathozó ital az Áfonyalikőr. Nekem 2 pohár után sincs bajom tőle (mármint az a pici pohár), de egy jó társaságban az alap jókedvhez még ad egy picit.
20/L
Én konkrétan olyan italra gondolok, ami a nemi vágyat fokozza.
Jómagam is whisky- és borfogyasztó vagyok, de ami konkrétan "beindít", az a fehérbor. ' pohár is képes rá. És ennek nincs köze a becsípéshez :)
Köszi az eddigi válaszokat is!
Várok még tapasztalatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!