Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek hogy nézek ki?
2009. aug. 20. 02:45
31/54 anonim válasza:
Nincs jó tested, ne bízd el magad, aranyom :D
32/54 anonim válasza:
átlagos test, nem vagy kövér meg semmi.
a fejedet nem láthatjuk, így nem igazán lehet megmondani, hogy jó nő vagy-e vagy sem.
33/54 anonim válasza:
szerintem leadhatnál jó pár kilót
34/54 anonim válasza:
Hová lett a kérdező? :D
mért nem válaszol???
35/54 anonim válasza:
PFf..Hát ne haragudj, de szerintem egyáltalán nincs jó tested...Az meg nagyon durva hogy egy 14 éves kis taknyos mutogatja magát.
36/54 anonim válasza:
fogadjunk a fejedről nem mersz felrakni képet mert az már ronda XD
37/54 anonim válasza:
nem mintha a tested olyan jó lenne... az alakod nem nőies, hány kiló vagy? látszik h a derekadon egy kisebb úszógumi van...
38/54 anonim válasza:
A második képen látszik leginkább,hogy a hasadon is van felesleg,és a combod is elég hájas,már ne haragudj. Inkább sporttal töltsd az idődet,mint magamutogatással:)
39/54 anonim válasza:
remélem azért nem válaszolsz mert elástad magadat!!!
ha ilyen hájas lennék én emberek közé nem mernék lépni, nem hogy még mutogassam magamnak a zsírjaimat... szánalmas vagy!
40/54 anonim válasza:
utasi evelin a neve ,poznanicin meglehet nézni :D
bukta xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!