Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 évesen nem pasizok. Baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen nem pasizok. Baj?

Figyelt kérdés

Ha elmegyek a barátaimmal egy koncertre,buliba akkor a barátnôim azonnal találnak egy kiszemeltet és rávetik magukat. na én egyáltalán nem vagyok ilyen. nagyon bevállalós vagyok de nekem nem stílusom az hogy 14 évesen (sôt szerintem csicskaság is ) kavarok egy fiuval akinek még a nevét sem tudom.. már rám is mozdultak , persze csak a nyomibb fiuk de ôk is csak azért mert egy magamfajta csunya lánynál hátha van esélyük de én egyáltalán nem vagyok kônnyen kapható! az a kérdésem hogy ez gáz hogy ilyen vagyok?

nem kérek olyan kommenteket hogy mit keresnek 14 évesen bulikba , ezek nem olyan hard partyk ezek ilyen sulibuli féle bulik :)

2012. dec. 7. 17:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem sem baj. Mondjuk én nem vagyok ronda, de nem is szoktak rám nyomulni annyira, talán azért, mert olyan rideg vagyok vagy nem is tudom.. De egyébként én sem értem, mire jó ez, hogy most 14 évesen agyba-főbe pasiznak, aztán sír a szájuk a kis p.csáknak, hogy jajj a pasim megcsalt, vagy megdugott aztán otthagyott, mennyi szörnyűség történt már velem az életben, blablabla. Fura, nekem ennyi idősen nincs hetente új pasim és köszönöm, jól vagyok.

14l

2012. dec. 9. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!