Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy 15 évesen 48kiló vagyok? És fiúk ti szeretitek a vékony lányokat? Persze izmos fenék has és láb?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 14:22
1/21 anonim válasza:
Van akinek tetszik, van akinek nem. Erre a kérdésre nem fogsz egy egyértelmű igen-nem választ kapni. Nekem pl nem igazán tetszik.
3/21 anonim válasza:
Ha 150 cm magas vagy nem gáz....ha egy 170 akkor nagyon az....
4/21 anonim válasza:
Attól függ, hány centi vagy.
15 évesen én 42 kiló voltam és nem voltam sovány vele. Teljesen normál alkatom volt.
DE csak 155 voltam ehhez.
170 centi felett szerintem mindenképpen gáz 48 kilósnak lenni.
Te mennyi vagy?
5/21 anonim válasza:
Hát eléggé! Bár tudni kellene a magasságodat is. De nekem sose tetszettek a sovány lányok!
6/21 A kérdező kommentje:
169-170 cm vagyok
2012. nov. 29. 14:32
7/21 anonim válasza:
Hát akkor nem ártan egy kicsit felszedned :)
8/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, a vékony lányok tetszenek és nem a zsírdisznók.
9/21 anonim válasza:
miert gaz 170 centisen a 48 kilo? Az nem vekony, az normalis.
150 centisen 50 kilo 15 evesen, na azt mar fogmegnek neveznem.
De ez egyentöl függ, mert sokat befolyasol csontozatod stb, ha jol nezel ki es jol erzed magad a börödben akkor kutyara mindegy, hogy hany kilo vagy.
Kb annyira szamit a pasiknak, mint csajoknak, hogy 16 vagy 17 centis a farok.
10/21 anonim válasza:
Azért gáz mert az már szinte betegesen soványnak számít...elhiszem , h van akinek ez tetszik,de semmiképpen nem eészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!