Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, hogy 15 évesen 48kiló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy 15 évesen 48kiló vagyok? És fiúk ti szeretitek a vékony lányokat? Persze izmos fenék has és láb?

Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 14:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

"miert gaz 170 centisen a 48 kilo? Az nem vekony, az normalis. "

Valóban nem vékony, hanem sovány. Induljunk ki abból, hogy az izom nehezebb a zsírnál, így kizártnak tartom, hogy egészségesen izmos legyen valaki 170 cm / 48 kg aránnyal.

2012. nov. 29. 14:38
 12/21 anonim ***** válasza:
186/94 szerintem összeillünk
2012. nov. 29. 14:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Elég sovány vagy, de ne aggódj, 15 évesen ez nem ritka =) Ha hirtelen nőttél meg, akkor pláne. Egyél rendesen, mozogj rendszeresen és nem lehet probléma!
2012. nov. 29. 14:47
 14/21 A kérdező kommentje:
Szóval mindenki mást szeret :P
2012. nov. 29. 15:02
 15/21 anonim ***** válasza:
Még éppen belefér. :)
2012. nov. 29. 15:06
 16/21 anonim ***** válasza:
nyomasd egész nap a sütit, csokit, kenyeret, midnen ami szénhidrát és zsír egész nap! Ne mozogj sokat, és hízni fogsz, zsírban :P
2012. nov. 29. 15:34
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem szeretek enni :PP
2012. nov. 29. 15:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Akkor sem mondanam sovanynak.

Baratnöm, 28 eves, 170cm, es most kb 51-52, de nagyon szeret 50 lenni (nök...)

Csinosan vekony, siman van rajta fogni valo a jo ertelemben, sportos is rendesen es sokszor kell feltekenykednem, hogy mennyien probalnak nyomulni ra. De mondjuk XS-S mereteket hord. De nem lognak ki a csontjai stb.

Nagyon ember függö es szervezet függö. Egy baratnöje hasonlo magassagban, hasonlo adotsagokkal pedig 65 kilo, na en azt nem ertem!!!

En sem vagyok sovany, inkabb atlagos, meg sem tudok 75 fele menni sehogysem, pedig hasonlo kinezetü haverjaim siman ütik a 85 kilot, pedig nem nagyobbak nalam.

Es amugy is egy 15 eves lanyrol beszelünk, most volt kamaszkor, nagy növes, szerintem teljesen normalis, ilyenkor pipaszaru labak, csepp zsir sem es a többi a jellemzö.

Hidd el 25 evesen vissza fogod sirni a mostani kilodat :)

Amugy en szeretem a vekony lanyokat, de ebben a korban szinte csak vekony lanyok vannak, leszamitva a termeszetes kövereket akik mar 5 evesen is köverek voltak.

Ja es a fiuk sem ütik a 70 kilot ilyenkor.

Kerdezö: Korosan sovanynak nezel ki, vagy teljesen normalisnak? Ha sportolsz ebben a korban nehezen fogsz elhizni, de nehogy abba hagyd, mert nagyon megbanod kesöbb! Hidd el, ki fogsz meg gömbölyödni ahol kell par even belül es akkor mar nem fogod tudni levakarni magadrol a pasikat.

Akik mar ebben a korban 55-60 fele vannak, nem akarod megnezni öket 25 evesen...

2012. nov. 29. 15:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Dehogy:D bár függ hogy hány cm vagy,de a barátnőm 15 évesen 39-40 kg volt,és 157 cm.:D szerintem nincs vele nagy gond,lassan magadra kéne szedni kicsit,és tökély.
2012. nov. 29. 19:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Én imádom a vékony lányokat, a gyengéim.
2012. nov. 29. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!