Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen nem pasizok. Baj?
Ha elmegyek a barátaimmal egy koncertre,buliba akkor a barátnôim azonnal találnak egy kiszemeltet és rávetik magukat. na én egyáltalán nem vagyok ilyen. nagyon bevállalós vagyok de nekem nem stílusom az hogy 14 évesen (sôt szerintem csicskaság is ) kavarok egy fiuval akinek még a nevét sem tudom.. már rám is mozdultak , persze csak a nyomibb fiuk de ôk is csak azért mert egy magamfajta csunya lánynál hátha van esélyük de én egyáltalán nem vagyok kônnyen kapható! az a kérdésem hogy ez gáz hogy ilyen vagyok?
nem kérek olyan kommenteket hogy mit keresnek 14 évesen bulikba , ezek nem olyan hard partyk ezek ilyen sulibuli féle bulik :)
Az a baj, hogy nem a saját dolgoddal törődsz.
Most várod a pozitív vagy negatív megerősítést... de az életben el kell dönteni neked mi a jó. És ezt nem feltétlen mások ítélőképességére kell bízni.
Egyáltalán nem gáz!
Az lenne a gáz, ha kavarnál fűvel, fával ...!
Én se. De szemmel láthatólag te ezt tökéletesen normálisnak tartod. Az is. Rengeteg lány van, aki nem pasizik ennyi idősen, sokkal több, mint ahogyan azt gondolnád. Egy kis flörtben viszont tényleg nincs semmi elítélendő se. Lehet, kicsik vagyunk hozzá, de a hormonok ezt másképp gondolják.
Majd ha egyszer lesz egy olyan fiú, akivel igazán érdemes kezdeni valamit, azt mondom, miért ne, de ilyen is csak a kislányok fantáziájában létezik. :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!