Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 évesen nem pasizok. Baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen nem pasizok. Baj?

Figyelt kérdés

Ha elmegyek a barátaimmal egy koncertre,buliba akkor a barátnôim azonnal találnak egy kiszemeltet és rávetik magukat. na én egyáltalán nem vagyok ilyen. nagyon bevállalós vagyok de nekem nem stílusom az hogy 14 évesen (sôt szerintem csicskaság is ) kavarok egy fiuval akinek még a nevét sem tudom.. már rám is mozdultak , persze csak a nyomibb fiuk de ôk is csak azért mert egy magamfajta csunya lánynál hátha van esélyük de én egyáltalán nem vagyok kônnyen kapható! az a kérdésem hogy ez gáz hogy ilyen vagyok?

nem kérek olyan kommenteket hogy mit keresnek 14 évesen bulikba , ezek nem olyan hard partyk ezek ilyen sulibuli féle bulik :)

2012. dec. 7. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát ha csunya vagy, és még karakán is az ugy nem nagyon megy össze.:S
2012. dec. 7. 17:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem baj :)
2012. dec. 7. 17:03
 3/11 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem a saját dolgoddal törődsz.

Most várod a pozitív vagy negatív megerősítést... de az életben el kell dönteni neked mi a jó. És ezt nem feltétlen mások ítélőképességére kell bízni.

2012. dec. 7. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz!

Az lenne a gáz, ha kavarnál fűvel, fával ...!

2012. dec. 7. 17:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj. :)
2012. dec. 7. 17:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem, sőt, ez lenne a normális. Viszont miért nyomizod le azokat a fiúkat, akik nem annyira jóképűek?
2012. dec. 7. 17:08
 7/11 anonim ***** válasza:
ez lenne a normális
2012. dec. 7. 17:08
 8/11 A kérdező kommentje:
én a nyomi fiukat ugy értem hogy pl. kocka,egy sôr van a kezébe és ettôl nagyon laza . nem a külso "nyomiságra" gondoltam hanem viselkedésileg nyomi.. :)
2012. dec. 7. 17:18
 9/11 anonim ***** válasza:
sztem abszolut nem baj en nem vok egy nagy party arc en is szoktam haverokkal ilyen laza kis sulibulikra jarni essztem telleg semmi baj sot a tavaj voltam egy ien nyari taborban es a osztalytarsaim egyutt fekuttek a agyba meg szimuláták a ...... a takaró allat es sztem ez azi nem normalis inkabb az a viszafogottabb stilus jon be nekem szemily szerint ...(folytatas saját fantázia szarint)
2012. dec. 7. 19:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Én se. De szemmel láthatólag te ezt tökéletesen normálisnak tartod. Az is. Rengeteg lány van, aki nem pasizik ennyi idősen, sokkal több, mint ahogyan azt gondolnád. Egy kis flörtben viszont tényleg nincs semmi elítélendő se. Lehet, kicsik vagyunk hozzá, de a hormonok ezt másképp gondolják.

Majd ha egyszer lesz egy olyan fiú, akivel igazán érdemes kezdeni valamit, azt mondom, miért ne, de ilyen is csak a kislányok fantáziájában létezik. :D

14/L

2012. dec. 8. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!