Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen szeretnél babát?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen szeretnél babát? És hányat?

Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 18:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
53%

Nem szeretnék, ezért egyesek szerint embertelen vagyok.

De nem nagyon izgat.

Elvagyok a gyerekekkel de saját otthonra nem kéne állandóra.

Ez van, akinek nem tetszik az tehet egy szívességet.

25/L

2012. nov. 30. 19:01
 2/24 anonim ***** válasza:
90%

Én sem szeretnék gyereket.Mert egyáltalán nem tudom elképzelni magam anyaként.Sosem akartam,ezután sem hiszem,hogy megváltozna a véleményem.

25/n

2012. nov. 30. 19:04
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha lesz olyan párom aki nem csal meg és akivel boldog leszek, meglesz minden alapunk, és akkor maximum 1-et.
2012. nov. 30. 19:04
 4/24 anonim ***** válasza:
90%

ÉN is úgy vagyok mint az első csak másik oldalról, van egy keresztlányom kicsi édes de annyi idő amit vele töltök gyerekből pont elég, otthonra nem kéne. (ezért volt is már egy szakításom)

28/f

2012. nov. 30. 19:06
 5/24 anonim ***** válasza:
50%

akár most is :)

de egyébként a sulit előtte ki akarom járni ami még másfél év, szóval olyan 21 évesen már szeretnék, 2-3 mat

2012. nov. 30. 19:07
 6/24 anonim ***** válasza:
70%
Min. 23 felett szeretnék! És 5-öt :D
2012. nov. 30. 19:09
 7/24 anonim ***** válasza:

Szeretnék gyermeket mindenképpen. Számomra a megfelelő párral és gyermekkel lenne teljes az életem. :)

Hogy mikor szeretnék gyereket nem tudom. Szerintem ez nagyon összetett dolog. A legfontosabb, hogy készen álljak rá, hogy elég érett legyek hozzá, valamint az, hogy megtaláljam a megfelelő partnert. Ez a kettő a legfontosabb, de nyilván anyagi szempontból is mérlegelném a helyzetet, hiszen bármennyire is szeretnék gyereket, ha napról-napra, hétről-hétre élünk, nem vállalnék gyereket. Kell egy biztonságérzet a gyerekvállaláshoz.

Szívem szerint 3 gyermeket szülnék, de kettőt mindenképpen szeretnék. :)

17/L

2012. nov. 30. 19:14
 8/24 anonim ***** válasza:

21-22 évesen szerettem volna már szülni, de ugye a semmibe nem lehet. Most is úgy állunk párommal, hogy legalább két-három évig még várnunk kell, pedig mindketten nagyon szeretnénk már :(

24/N

2012. nov. 30. 19:17
 9/24 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, az lemaradt, hogy egyet vagy kettőt szeretnénk, a nemük majdnem mindegy.
2012. nov. 30. 19:18
 10/24 anonim ***** válasza:
18%
16 éves vagyok. Január 2-án leszek 17. A barátommal azt tervezzük, hogy születésnapom alkalmából "megpróbáljuk". Én max 2 gyereket szeretnék, és nem túl idősen.
2012. nov. 30. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!