Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg szeretnél ismerni egy lányt, akkor mi lenne az a 10 legfontosabb kérdés, amiket megkérdeznél tőle?
Nincs ilyen. Vagyis sok kérdés van, de szépen egy beszélgetés alatt lehet a kérdéseket irányítani. Fontos a család, a kapcsolatok, a tervei, a suli/munkája stb, de általánosítani nem lehet, mert a kérdésekre adott válasz
határozza meg a beszélgetét folytatását.
Nem cetlivel állítok oda a jelölthöz :)
31F
Hát azt semmi képen sem kérdezném meg tőle, amit itt előttem benyögtek.. Heteró -e illetve van -e valakije.. Ezek akkora szenny kérdések. ÉS teljesen egyet értek a máik hsz.-elővel, miszerint a helyzet adja majd az egészet. Ha felteszel neki egy ártalmatlan kérdést abból el lehet kalandozni a világ végéig.
Nekem az a tapasztalatom amúgy, hogy ha komolyak a szándékai mind két félnek, akkor tuti nem kérdez rá egyik sem arra, hogy van -e valakije. Azt vagy érzik, vagy remélik, DE SEMMI képen sem akarják konkrétan TUDNI!:) Szóval, ha mindenáron szeretnél egy két jól irányzott kérdést begyűjteni innen, akkor én is azt javallom, hogy valami komolyabban orientált kérdést tégy fel neki. Mivel tölti napjait. Barátok, család, suli/munka. Sok ilyen hétköznapi kérdés van, amire lehet sokan azt mondanák, hogy uncsi, de ha ismerkedésről van szó akkor nem az. Ha viszont unalmasnak találja a partner, akkor semmi esélyed nincs nála...
-hány éves
-van-e kapcsolata
-hogy hívják
-hol lakik
-telefonszáma
-MSN címe
-hány barátja volt
a többi elhanyagolható
-testvére van-e ha igen mennyi
-szülei neve
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!