Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti feladnátok azt a célt amit mindennél jobban szeretnél elérni és már ott vagy a kapuiban, de a szerelmed miatt fel kéne adnod?
E hülyeség úgy ahogy van!
Ha nem csak én szeretem őt hanem ő is engem akkor ilyenekben nem fog megakadályozni és ilyen miatt elhagyni.
ÉS ha csak én szeretem de ő nem akkor meg a kapcsolat is felesleges,
Ez nem is kérdés, a szerelem mindennél fontosabb.
Én is feladtam nem csak egy dolgot, ami nagyon fontos volt nekem, csak a szerelem kedvéért. Nagyon nem bántam meg ezt a döntést.
az lehet, hogy te nagyon szereted, de ha ő nem támogat és nem tudja elfogadni a célodat akkor ő valószínű nem is szeret annyira... :S
ha most lemondasz a leghőbb vágyadról és a szerelmedet választod akkor hetek, hónapok múlva a lemondást fogod benne látni. azt, hogy miatta lemondtál valamiről ami neked nagyon fontos. emiatt haragudni fogsz rá és megromlik a kapcsolat. a párodnak pedig bűntudata lesz, mert elvett tőled valamit amit te szerettél volna. ez így sztem nem fog működni... :/
én addig keresnék amíg nem találok olyat akivel megvan a szerelem ÉS!! támogat a céljaimban is.
nehéz szitu minden esetre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!