Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön az ilyen félig punk haj egy pasin?
Figyelt kérdés
Vagyis olyanra gondolok, hogy 2oldalt a fűlnél rövidebb a haj(4-5 mm), a fejtetőn, és hátul meg hosszabb(3,5-4 cm), és fel van "állítva"?
kort is lényszi!
17/f
2009. aug. 19. 20:41
1/17 A kérdező kommentje:
Jobban nem tudtam elmagyarázni, de remélem értitek!
2009. aug. 19. 20:42
2/17 A kérdező kommentje:
2009. aug. 19. 20:44
4/17 anonim válasza:
Van punk taraj és diszkó taraj ;) Ez meg a punktól eléggé távol áll.
Amit linkeltél az több lánynak bejön, de a punk taraj, [link] nem mindenkinek tetszik.
L, 18
5/17 anonim válasza:
amit linkeltél az nagyoon(L)
olyan kis kócos :D
6/17 anonim válasza:
amit te mutattál az tetszik,amit a hozzászóló az nem igazán
8/17 anonim válasza:
Szerintem ez még bőven nem punk , nekem 10 centis felül ,és 1 centi körül oldalt ,de még az is csak electro punk :) ,amolyan diszkó taraj :D
9/17 anonim válasza:
hát nekem mind 2 nagyon bejön! :D 16/L
10/17 anonim válasza:
nekem mindkettő tetszik. :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!