Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a punk srácokról?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

egyáltalán ki a punk?

attól hogy szegecses cuccokban jár és tarajba van állítva a haja még nem lesz punk, ha azt sem tudja mi lenne a lényege az egész dolognak

2011. máj. 24. 17:08
 2/11 anonim ***** válasza:
én bírom őket nagyon,persze az igényesebbeket,és nem a megszállottakat!Ja és nem ezeket a divatpunkféléket! Volt punk pasim és imádtam... :)
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát... vannak elég furák köztük. Mostanában, amióta jó idő van, előkerült egy csomó errefelé, szakadt felvarrókkal televarrt cuccokban és kicsit igénytelen külsővel. Nem épp szexi.
 4/11 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha az igényesebb fajtából van, akkor még az is lehet, hogy bejönne. De az ilyen mocskos, szakadt, satöbb punkokat nem komálom.
2011. máj. 24. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

A punk a rocker, csak sokkal igénytelenebb mint a kinézet, mint a zene terén.

Öcsém is az, bár ő még naponta fürdik, tiszta ruhát hord és nem koldul kannás bort.

2011. máj. 24. 18:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
ennyire azért nem kéne lenézni őket!!!!
2011. máj. 24. 19:11
 7/11 A kérdező kommentje:
18:30 a punkok miért lennénk igénytelek??? attól hogy szakadt gatyát hord nem igénytelen!
2011. máj. 24. 20:42
 8/11 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem se kellene őket lenézni...ízlések és pofonok különbözőek! Nekem sem tetszik a zenéjük, főleg a magyar punkzenét nem szeretem (kivéve Alvint, mert őket imádom <3), de ilyen AKB-t nekem ide ne hozzon senki, mert nem tudom, mit csinálok :D

Persze vannak biztos más jó magyar punkzenekarok is, amik igényesek, annyira nem ismerem a dolgokat.

Nem minden punk srác igénytelen egyébként, ismerek rendesen ápolt, normális, nagyjából józan életmódú punkokat is. Meg az ellenkezője is létezik ugye.

2011. máj. 24. 20:58
 9/11 anonim ***** válasza:
IMÁDOM a punkokat, skineket rockereket, gothokat, más srácok be se jönnek! :D ^^ ;) higyjétek el, ők a legjobb emberek, nem az ien selyemfiúk, meg "cukiemokák" ...azoktól hányok X"D
2011. máj. 30. 20:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Aki nem veti a sulykot és helyes jöhet:)
2011. dec. 4. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!