Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy punk stílusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy punk stílusú fiúnak milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
Én nem nagyon öltözöm zenei ízlés szerint, bár elsősorban sötétebb ruhákat hordok, néha valami színessel, stb, amilyen kedvem van. A hajam vörös (festett), de nem az a rikító piros. Szóval nem vagyok plázacica sem, de viszont annyira rocker sem, de ettől még nézhet pláza....ának?
2009. okt. 23. 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:
a pankfiúknak olyan lány kell, akinek van kannásbora.
2009. okt. 24. 00:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem fog annak nézni, de nem hiszem, hogy összejön veled! Sorry...
2009. okt. 24. 00:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyébként ez baromság, nem hiszem hogy ez akadály lenne neki
2009. okt. 24. 00:19
 4/6 A kérdező kommentje:

:)

Semmi baj, de szerinted akkor milyennek kéne kinézni hozzá? Persze ez nem azt jelenti, hogy most azonnal úgy fogok felöltözni, mert az nem én vagyok, csak érdekelne.

Meghát igen, ha egyébként sem akarna semmit, akkor tök mindegy. :)

2009. okt. 24. 00:20
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem már volt punk pasim... én rocker vagyok szóval elvoltunk egymással :D szerintem az extrémebbekre buknak:\
2009. okt. 24. 00:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én punk wok és ha találok wmi jó csajt,ha kibirom fogni akkor kifogom!engem pl nem érdekell annyira a stilus csak az a baj hogy ha ő nem szereti aszt a zenét amit én akkor nem tudunk ugyanarra a szórakozóhelyre járni...
2009. okt. 24. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!