Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szinte csak a punk meg a rocker fiúk jönnek be?
Figyelt kérdés
Én átlagosan öltözködöm, meg csajosan, (NEM plázacicásan)és emiatt az ilyen fiúk rám se néznek.2009. okt. 6. 15:42
1/7 anonim válasza:
Hasonló a helyzetem. Az előző barátom 2,5 évig volt és tök átlagos volt. De most van egy új párom aki elég "kemény" kinézetű (több piercing, tetoválás). Szóval kicsit "rosszfiús" és talán pont ezért tetszik. Gondolom te is hasonló korban lehetsz mint én vagy nálam is fiatalabb vagy. Az a helyzet h én sem öltözöm plázacicásan meg semmi különleges tök átlag (sőt nem is vagyok annyira nőies mert amúgy is gépész leszek). De nem ez számít hanem hogy oda tudsz e menni hozzá a kiszemelt fiúhoz és beszélgetni vele és mennyire tudsz velük beszélgetni. Ha így teszel gyorsan elfelejtik h h "nézel ki" mert nekik sem ez a fontos csak mindenki a külsőt nézi meg először mert az szembetűnő mert a személyiséget abból még nem látja. Szóval szerintem ne legyél félénk és akkor nem kell aggódnod találsz vkit akinek tetszel majd. L/19
2/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, én néha elmegyek hardcore koncertekre és ott az együttesek barátnői mindig a legnagyobb ., ami elég kiábrándító. Nem hiszem, hogy a stílusod miatt nem néznek rád. Nem lehet, hogy az ilyen "vad" fiúkat nagyon férfiasnak találod és ezért már eleve tartassz tőlük, ezért szerényebb vagy, mint amúgy? EGyébként meg, ha úgy viselkednél mint ők, akkor könnyen bekerülnél a csajhaver kategóriába és az se jó. Közelíts úgy hozzájuk, ahogy egy "átlag" fiúhoz, aki tetszik és reagálj természetesen. Ha valamit bunkóságnak gondolsz, megmondhatod, vagy tisztelni fognak érte, ha normálisak, vagy lenézni, akkor viszont csak emögé a stílus mögé rejtették a primitívségüket.
3/7 anonim válasza:
a kimaradt szó a plázapi.csa :D persze ha valaki tud frappánsabbat odaképzelheti azt is.
4/7 A kérdező kommentje:
21 vagyok. Köszi, de most akkor nem értem, mert látok nekem tetsző fiúkat, hasonló stílusú lányokkal. Olyat nem nagyon látok, hogy rocker, punk fiú cicával, olyat max tényleg az együtteseknél. Majdnem szívrohamot kaptam, mikor a kedvenc együttesem (A7X) énekesének a barátnőjét megláttam... Na mindegy. :)
2009. okt. 6. 18:34
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez azért van mert jó az ízlésed :D
viccet félretéve (mondjuk komolyan gondoltam) közülük sok csak azért rocker vagy punk mert azt hiszi úgy könnyebb csajozni és lám, a nagymellű nagyseggű és ha összejön a hármas kombináció hülye p*csákat meg is szerzik, én általában csendes visszahúzódó vagyok, de fellépéseken tombolok, én igazi rocker vagyok és csak akkor érzem magam jól ha ott a gitár a kezemben :) Aztán engem is megkörnyékeznek a fent említett hülye p*csák, de aki kellene ahoz nem tudom hogy közeledhetnék... ennyi...
7/7 anonim válasza:
Általában az ilyen pasik csak kívülről "kemények" belülről meg lágy a szívük és azért járnak p-kel mert azok oda mernek menni hozzájuk míg más csajok nem de valójában nem az olyanokat szeretnék mint a p-k csak félénkek belül és nem mernek odamenni ahhoz a csajhoz aki tetszik nekik. Szerintem menj oda hozzá ahhoz aki tetszik és kezd te a beszélgetést!! L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!