Késő punk-nak vagy rocker-nek lenni 18 évesen?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm szerint ez inkább a 15-16 évesekre jellemző O.o Hát ebben valszeg téved látok 30 éves punkokat meg rockereket is gyerekkocsit tolni..2011. máj. 28. 23:22
1/10 anonim válasza:
Inkább próbálj meg beilleszkedni.
2/10 anonim válasza:
Kinek mi, sosem késő de ha így gondolod akkor az eléggé skatulya gondolkodás.
3/10 anonim válasza:
Valóban: az a döntés, hogy rocker vagy punk leszel az nem egy olyan döntés, mint ahogy eldöntöd, hogy faluban vagy városban akarsz-e lakni, ezt sokkal inkább mondanám egy életérzésnek. És igen: nagyon sokan még 40 évesen is ilyen zenét hallgatnak és alkalomadtán elmennek 1-1 koncertre, még ha ez a külső megjelenésükön nem is feltétlen látszik. De annyi biztos, hogy ez az emberek 90%-ánál tinédzser korban kezdődik.
4/10 anonim válasza:
nem késő és szerintem jó döntés az ha beleolvadsz valamelyik szubkultúrába de lehet sok embernek furcsa lesz mert tényleg 15-16 évesekre jellemző (vagyis hogy az a jellemző rájuk hogy hirtelen úgy döntenek teljesen megváltoznak és hülyén öltöznek) . de hát ki nem szarja le, aki emiatt elítél az egy barom.
5/10 anonim válasza:
Olyan nőről is hallottam, aki kb. 35 évesen tért át disco-s stílusról gothic metal-ra. Tehát 18 évesen pláne nem késő felvenni egy stílust. Ha komolyan úgy érzed, hogy rocker/punk szeretnél lenni, akkor hajrá.
Én is mostanában kezdek nagyobb mennyiségben rock/metal zenét hallgatni
30/F
6/10 anonim válasza:
Én 8 éves korom óta vagyok rocker, felnőttem, mégis az vagyok...
7/10 anonim válasza:
Amiről beszéltek - 15-16 évesekre jellemző punk stílus - azt divatrockerségnek nevezzük. Tart legfeljebb néhány évig, aztán elkezdenek ugyanolyan szemét zenét hallgatni, mint mások. Tisztelet a kivételnek. 14 éves koromban kezdtem ismerkedni a metállal, komolyabb függőség máig fennáll. L/19
8/10 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem késő. :)
10/10 pacsi válasza:
én 22 vagyok és kb. 1 éve öltözködök rockeresen. Korábban is tetszett ez, csak nem foglalkoztam sokat a kinézetemmel. Meg már régóta hallgatok rockot, punkrockot. Néha mondják, hogy majd kinövöm, de csak mosolygok rajtuk. Szarni rá! Te döntöd el, mit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!