Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan lány aki normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány aki normális és szép is? És ha igen hol lehet ilyet találni?

Figyelt kérdés

Normálison azt értem, hogy nem divatbaba, nem jár hetente más pasival, nem vesztette el 14 évesen, szorult belé egy kicsi kultúra, nem feltűnősködik hanem inkább csendes, egészségesen él.

A szép az meg egyértelmű. Szóval létezik ilyen? Mert eddig szinte csak olyat láttam aki vagy szép, de k.rva, vagypedig vagy rendes, de csúnya.

Lehet hogy túl magasak az igényeim?

2009. aug. 19. 18:12
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
100%
természetesen léteznek kivételek, ezek szerint te is egy vagy közülük. =)
2009. aug. 20. 18:56
 52/60 A kérdező kommentje:
Hehh mitől lennék nagyképű? Amúgy meg itt mindenki mondja hogy "rám illik ez" meg "pont ilyen vagyok". Akkor tessék írni nem tudok mit mondani :P
2009. aug. 20. 20:51
 53/60 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, szerintem te írj annak ,aki neked szimpatikus, és elérhető a privátüzenet írása.

Ne várd már el, hogy még itt harcoljanak is érted. Örülj neki, hogy úgy tűnik, mégis vannak iylen lányok..

2009. aug. 21. 01:59
 54/60 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nálad mi a számít szépnek? Írj egy színésznőt példának,kérlek.

Amúgy jó tudni hogy ilyen srácok is vannak mint te.

15/L SteelHeart

2009. aug. 21. 12:44
 55/60 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagyok divatbaba, visszafogottan és csinosan öltözöm. Eddig két kapcsolatom volt (4év és 1év ami még most is tart), igaz 15 évesen vesztettem el de mint mondtam 4 évig az illetővel voltam. Kitűnő érettségit tettem ÉS mellette műveltnek, kultúráltnak tartom magam, most egyetemen pedig 4,56 az átlagom. Nem feltűnősködöm, de szeretek a barátaimmal lenni és szórakozni ami nálam nem egyenlő azzal, hogy holtrészegre iszom magam, viszont néha becsípek.

Ez szerintem normális, a szépnek pedig egó nélkül átlagon felül megfelelek.

És tudod, a hozzád hasonló, előítéletes srácok soha nem jönnek oda hozzám, gondolván h "ha ennyire szép tuti egy ostoba, beképzelt liba" vagy "ha ennyire szép tuti nincs esélyem és leolt a sárga földig". Pedig én mindenkivel kedves és barátságos vagyok, azokat se hajtom el rondán, akik eszméletlen esetlenül közelednek. Közeledést ugye most nem fogadok, hiszen szeretem a barátomat. Egyébként ővele is azért tudtam összejönni, mert bemutattak egymásnak és elkezdtünk dumálni, de az állítása szerint amúgy meg se mert volna szólítani... Szóval kicsit visszább lehetne venni az előítéletekből, mert a szép és értelmes lányokat nem nyelte el a föld, csak éppen a többség esélyt sem ad nekik...

2009. aug. 25. 22:54
 56/60 anonim ***** válasza:
53%

Többszörös szépségkirálynő vagyok. Na és akkor? Bumm....

Jó buli volt, ezt is kipróbáltam, ennyi. Kinőttem belőle, egy idő után már más lesz az ember értékrendje.

Nem is érzem magam szépnek,hiába a "cimek" (nem álszerénység)és nem is vagyok az a cicababa tipus. Sőt! Egyenesen fárasztanak azok a lányok. Én is szeretem, a szép ruhákat, ha jó a hajam, igényes a sminkem.

De a belső értékek sokkal fontosabbak.

Volt külsőre szédületes pasim, közbe meg idióta volt.

Most egy "átlagos" pasival vagyok nagyon boldog, és ha ujra választanom kellene akkor sem érdekelne a külső.

24/L

2009. aug. 27. 20:23
 57/60 anonim válasza:
41%

hájt neked téjjeg ejég nadok az igényeid... :)

éjn a bajátnőjimmel mindig a plázában vásájojgatunk ha szép cajszikat kejeszel vadis minket HEHE akkoj a pjázába menj :) mi 13 éveszen vesztettük ej nem 14... nem hetente jájunk mász pasiwal nem waunk kujvák =/ ;););););) cáó baby

2009. aug. 27. 21:03
 58/60 anonim ***** válasza:
100%
előttem levő először tanulj meg írni :|
2009. aug. 27. 21:05
 59/60 anonim ***** válasza:
100%

Az előtted levő annyira direkt csinálta hogy az hihetetlen.

Csak az értelmére nem tudok rájönni XD

2009. aug. 27. 21:13
 60/60 anonim ***** válasza:
80%

De lányok, aki itt elkezdi magáról osztani, hogy ő bizony pont ilyen.. az mért a külsőségekkel kezdi? Mért két szót ír a belsőről? Mért csak a tanuémányaival tud max jönni?

Mert ahány kommentet olvastam hogy húú én bizony iylen vagyok, ecseteli, hogy miylen jól néz ki, max a végére benyögi hogy ja jófej is vagyok, meg okos, jó suliba járok, jó az éreccségim. . Szerintem az eleve kicsit kizáró, ha magatokat jelölitek meg iylen tökéleteslánynak, az meg pláne, ha a fejeteket meg a testeteket ecsetelitek. A másikról meg annyit, a tanulmány SEMMI nem adja vissza az intelligenciahányadost. Én 4,5 körül mozgok. Van kitűnő osztálytársam. Én egész órán eldumálok a tanárral, minden kérdésnél elsőként válaszolok szinte, és érdekel is, amit tanulok, de otthon nem sok energiát fektetek bele, én nem az vagyok, aki 2 óráig magol és snassz. A kis kitűnő otársam meg egy k..rva szót nem szól az órákon, max valami képtelen baromsággal próbálkozik, sz.rrámagolja magát, és azt hiszi, ő most ettől lett húdeokos. De vele egy tetves mondattot nem lehetne beszélni különböző témákról, az élet dolgairól stb.. az nem a tanulmányi átlagban mutatkozik meg, hogy kivel mennyire lehet beszélni, kinek mennyire okos a világképe etc.

Kedves kérdező, te meg ne várd, hogy szolis szöszi szépségkirálynők majd toszottokosak és értelmesek lesznek, mert iylen kb nincs. Valószínűleg neked oylan ízlésed van, hogy a festett/toldott hajú műkörmös műnőket nézed meg, neked ez a jónő kategória. Az okos, értelmes lányok általában nem toldotthajú leszolizott műkörmös kétkilós sminkes p..csaszoknyás gyökerek. Ettől még nem rondák, csak nem a te ízlésednek megfelelőek valszeg.

A szerény lányokat meg konkrétan nem veszitek észre ..

Mindig valami problémátok van, nektek, pasiknak, ha a csaj szerény akkor hülye hallgatag gyökér, ha a csaj feltűnősködő, akkor hülye pattogós gyökér, ha a csaj 14 évesen vesztette el, akkor rohadt k..rva, ha a csaj már 18 de még nem vesztette el akkor rohadt szűzk..rva, ha a csaj csúnya akkor fúúúúúúj, ha a csaj túl sokat ad magára akkor húdeidegesítő, ha a csaj ostoba akkor jajhülyepi.csa, ha a csaj túl okos akkor jaj okosabb mint én ilyen nemkell. De komolyan. Lehetetlen megfelelni nektek.

2009. aug. 28. 02:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!