Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány aki normális és szép is? És ha igen hol lehet ilyet találni?
Normálison azt értem, hogy nem divatbaba, nem jár hetente más pasival, nem vesztette el 14 évesen, szorult belé egy kicsi kultúra, nem feltűnősködik hanem inkább csendes, egészségesen él.
A szép az meg egyértelmű. Szóval létezik ilyen? Mert eddig szinte csak olyat láttam aki vagy szép, de k.rva, vagypedig vagy rendes, de csúnya.
Lehet hogy túl magasak az igényeim?
Nos szerintem utóbbi két válaszod épp elég alátámasztást adott annak, hogy tényleg nem vagy túl értelmes és okos =)
P.s. ha nem érdekel, mit gondolok rólad, akkor mért 'neszójjábe'-magas intelligenciahányadosra valló tőmondattal nyitsz?
Egyébként ez egy általános megállapítás volt részemről, nem pont neked szólt [..]
Nem tudom, láttátok-e már a Nagyon nagy ő című filmet. Szerintem ez a film pont erre világít rá, hogy az emberek elfelejtik, mi tesz valakit emberivé!
Azzal nincs semmi baj, hogy azt írod, hogy szép az arcod. De amit a srác feltett kérdést, ahhoz ennek nem sok köze van... Nem bántani akarlak, nehogy félreérts.
Vannak más fórumok, ahol lehet pont ez a kérdés, hogy ki milyennek tartsa magát. Ott még bővebben is kifejtheti mindenki, hogy ki mit tart magában értékesnek.
22/L
Én is pont ezt szeretném megtudni!!!A falumba még egy fiú sem nagyon akadt akivel ellehetne csajokon, filmeken kivül beszélgetni.Itt mindenki lenézi azokat az embereket akik normálisan viselkednek.Jóformán egy velem egykorú vagy nagyobb fiúbarátom sincs. Egyszer megemlitette nekem az osztálytársam:miért nem hordok miniszoknyát, miért nem fogdosom a fiúkat, mint egy normális lány?Én pedig azt válaszoltam,mert mert szerinted ez normális és faképnél hagytam.Lehet hogy 20 vagy 25 éves leszek mire találok egy értelmes fiút, de biztos megéri.És nem értem ezt a sok lányt,aki ír ide és mennyire hangoztassa,hogy 16 éves és milyen szép,mintha pont téged akarna.Nem a neten kell ismerkedni:-P
És te pedig egy nagyon nagyképű és beképzelt fiú lehetsz,mert hogy lehet ilyet kérdezni"Lehet hogy túl magasak az igényeim?" Néz körül és ismerkedj!!!!!!!
hangoztassa lol..
miért nagyképű a kérdés kiírója? Tök normális kérdést tett fel.
jelen.
nem vagyok Pamela Anderson, de szőke vagyok, kövér sem vagyok, ápolt, és nőiesen öltözködöm. (ez persze nem azt jelenti, hogy kilóg mindenem)
és mégis képes vagyok önálló véleményt alkotni, szinte minden témához hozzá tudok szólni, nyitott vagyok a világ dolgaira, szeretek utánajárni, informálódni egy adott témá(k)ról, szeretek filozofálgatni, és teóriázni.
nem véletlenül nincs is igazán lány barátom.
15:36"nem véletlenül nincs lány barátom"
Pedig egy lány is szeret ilyen témáról beszélgetni, sőt én utálom azokat a lányokat akik csak a fiúkról fecsegnek össze-vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!