Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány aki normális és szép is? És ha igen hol lehet ilyet találni?
Figyelt kérdés
Normálison azt értem, hogy nem divatbaba, nem jár hetente más pasival, nem vesztette el 14 évesen, szorult belé egy kicsi kultúra, nem feltűnősködik hanem inkább csendes, egészségesen él.
A szép az meg egyértelmű. Szóval létezik ilyen? Mert eddig szinte csak olyat láttam aki vagy szép, de k.rva, vagypedig vagy rendes, de csúnya.
Lehet hogy túl magasak az igényeim?
2009. aug. 19. 18:12
21/60 anonim válasza:
persze, hogy létezik egy csomó van csak nem veszik őket észre.. pl. én is x]
22/60 anonim válasza:
miért ne létezne? nem minden szép nő hülye ribanc. rosszul választasz, vagy te nem kellesz az ilyen nőknek valamiért, mondjuk mert te nem vagy intelligens jóképű pasi... pl a diszkó egy pont olyan hely ahol nem fogsz ilyen lányt találni.
23/60 A kérdező kommentje:
Intelligens vagyok az biztos, meg valamennyire jóképű is csak félénk egy kicsit, amúgy nem járok csöves diszkóba xD
2009. aug. 19. 19:18
24/60 anonim válasza:
csajok!összene vesszetek rajta!
25/60 A kérdező kommentje:
Ja és mostmár rám lehet írni xD
2009. aug. 19. 19:24
26/60 anonim válasza:
Szerintem jól teszed, hogy hanyagolod a diszkókat az úgy is csak az alkalmi kapcsolatok gyűjtőhelye és gondolom komoly kapcsolatot szeretnél. Kérd meg egy barátodat ismertessen meg egy szép és normális lánnyal. Vagy akár itt is kereshetsz lány ahogy látom egyre több a jelentkező ;D
27/60 anonim válasza:
:D nem merek rád írni,mert lehet perverz vagy xD
28/60 anonim válasza:
rám mindenki azt mondja hogy szép vagyok(lassan tényleg kezdem elhinni):D szórakoztató,vicces és nem vagyok hülye buta p**csa pedig hosszú szőke hajam van(ráadásul nem is eredeti) tehát léteznek ilyen lányok nem kell aggódni,csak az a helyzet,hogy én se találok ám párt egykönnyen,le se mernek szólítani:S
29/60 A kérdező kommentje:
:D ez vicc? nyugodtan írj, nem vagyok perverz, és különben is csak 1 levél. De mind1.
2009. aug. 19. 20:23
30/60 anonim válasza:
Szerintem sok olyan fiú van,aki nem veszi észre a szép lányokat,meg szerényeket,meg okosakat,mert azok nem rakják ki magukat mint a "cicababák",és ha pl. az utcán sétálsz te sem egy visszafogott lányt fogsz nézni,hanem egy miniszoknyás csajszit...vagy rosszul gondolom?:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!