Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány aki normális és szép is? És ha igen hol lehet ilyet találni?
Normálison azt értem, hogy nem divatbaba, nem jár hetente más pasival, nem vesztette el 14 évesen, szorult belé egy kicsi kultúra, nem feltűnősködik hanem inkább csendes, egészségesen él.
A szép az meg egyértelmű. Szóval létezik ilyen? Mert eddig szinte csak olyat láttam aki vagy szép, de k.rva, vagypedig vagy rendes, de csúnya.
Lehet hogy túl magasak az igényeim?
Hát őszinte leszek veled, szerintem létezik a földön körülbelül 50 példány az iylenből : D
Vegyük fokozatról fokozatra.
Van az az egyed, amelyik nagyon csinos, de tökhülye, jártak benne kismillióan és snassz. Nem lehet vele beszélni.
Van az az egyed, aki mondjuk kicsit kulturáltabb meg okosabb, de annak meg az alaptémaái meg a gondolkozása lesz rossz, akár csinos is lehet, demégis.
Van, akivel minden klaffol, okos, jól jár az agya mondjuk, és tudnál vele beszélni, szép, de az meg nikkelbolha típus, pattog összevissza, iszik mindennap, meg voltak benne szintén nemkevesen.
Van, aki okos, művelt, szerény, minden, de nagyon nem szép.
És van, aki tökéletes, okos, művelt, kulturált, jók a témái, értelmes, szerény, csendes, visszafogott, és csinos is. Nekik meg azért nem jut pasi, mert olyat keresnek mint amiylenek ők is, és ha találnak egy ilyet, akkor az már tuti hogy unalmában meghúzott jópár nőt, ésígymár nemkell, az iylen lányok se szeretik azt, aki már sokmindenkiben mefordult.
Én egy cipőben járok veled egyébként, csak pont fordítva nagyon örülnék, ha találnék egy srácot, aki okos, nem egy divatk..csög, jók a témái, kulturált, lehet vele komoly dolgokról beszélni, nem csak párkapcsolatról aztán smafu, tényleg van világképe, szokott gondolkozni, esetleg tudok vele beszélni az én érdeklődési körömről, csendes, visszafogott, és ugyanakkor jól néz ki, jól öltözik (én ezalatt az elegánsan divatost értem, herótom van a kisgyermekruha szélsőségtől meg a metroszexuál retrópatkányszélsőségtől is), és nem jön össze minden szembejövő senki lánnyal.
Igen én viszont tudom hogy bizonyára nagyon magasak az elvárásaim, csakhogy nem adok lejjebb, mert nem és kész, igazából én nem fogom amagamról itt mondogatni, hogy huhú hát bizony twssék én egy olyan haláltökéletes lány vagyok, mert ezt nem az én reszortom eldönteni, de azt hiszem, a döntéseim eléggé meghatározzák mégis, hogy olyan vagyok e, vagy sem.
Hány éves vagy egyébként? Valószínűleg valamikor sodor eléd az élet egy olyan lányt, aki majd megfelel neked. Annyit tudok mondani, hogy addig te lény türelmes, mert ha később találsz egy iylen lánnyal, de előtte unalmadban meghúzol 50 másikat, akkor az a tökéletes nem fog veled összejönni.
21:13-s!!!Te milyen idős vagy?Mert az írásodból úgy vettem ki,h nem tizenéves...vagy rosszul gondolom?:D
Am nekem van egy olyan bátyám,mint akit te leírtál...jó,néha kicsit túl humorizál dolgokat,de am szerintem -vagyis nekem- olyannak tűnt.és 26lesz,am bocsi h ilyet írtam...csak nah,bennem ez megfogalmazódott.:D
Am meg a kérdés kiírójához.Az vagyok aki írta h az utcán a miniszoknyásakat nézitek meg...Nah és te is mondod,h azokat,de akk h látnátok a szerény lányt,mikor a másikat nézitek?én elhiszem h nem járnál vele...de akk nézelődj más fele is,ha szembe jön,ne csak őt,mert lehet h egyidőben megy el melletted egy szerény szép lány és egy egoista szép csaj...Gondolom érted,mire célzok :D
21:13 vagyok
és tizenéves.: ) Egész pontosan 16.
Igen azt elfelejtettem hozzátenni, hogy jó humor is kéne legyen egy iylen álomsrácnál, meg iróniára való képesség és befogadóhajlam, mert aki az iróniát érti/tudja, az már biztos kicsit intelligensebb.
Egyébként én nem tudok általánosítani, az eddigi tapasztalataim alapján, hogy minden srác így meg minden úgy.. én mindenesetre nem vettem észre az ismerettségi körömben, hogy a legtöbb srác különösebben értékelné a csendes, szolid hajlamokat. Erre a férfiak jóval idősebb korukban jönnek rá, hogy egy feltűnő bulis röhincs nem biztos hogy olyan jó társ. Többnyire azt vettem észre, így tizenévesen nem igazán az számít az embereknek, hogy valaki megértsen, vagy valaki inkább a barátom legyen, mint a 'pasim/csajom', inkább az, hogy valakivel lehessen 24/7 röhögni, bulizni, mászkálni, smárolgatni persze meg a többi. És nem véletlenül rövidéletűek ezek általában. Hát ezért van az, hogy a gyönyörű lányok általában nem okosak, mert minek legyenek, úgyse érdekel senkit, csak a feltűnés, etc. Az okos, intellektuellebb, jófej lányok meg azért tesznek a külsejükre, mert gy gondolják, ők sehogy nem lesznek olyan hülye p..nák akiket a társadalom nyílt karokkal vár, minek öljenek felesleges energiát a megjelenésükbe, vannak fontosabb dolgok.
Én is úgy gondolom, hogy nem ez a legfontosabb, csakhogy nem is az utolsó. Az meg rég rossz, ha valaki akármit másokért tesz, nem magáért. Én nem hagyom el magam, de nem azért, hogy én legyek az intellektuell jócsaj, csak nem akarok a tipikus okosdeocsmány kategóriába tartozni, mert jól érzem magam jó/szép megjelenéssel.
heheh...hát látom sokan azt irták,h ők ilyenek... már bocs,de sztem. akk már nem! :D én is irhatnám evvel az erővel,h pont ilyen vagyok...
mivel inteligens vok,meg nem járkálok miniszoknyákban,viszont azt is hozzá tenném,h mindenről meg van a saját véleményem(és ezt ki is mondom,ha teccik,ha nem!),elég nagyszájú is,meg festett szőke-pink hajam van,2piercingem,156 cm magas aranyos(mások véleménye),meg szép arcom van(de nem ego)igaz kicsit hungarista,rock-punk vok...de ez már mellékes! :D
Aj nem akarok senkit megbántani, de aki elkezdi magáról osztani hogy milyen jól néz ki (és dehogynem ego: DD) meg hogy igen ő pont iylen, meg 'wok' meg hasonló nyelvújító szavakat használ, a mondatai kissé kifürkészhetetlenek, az szerintem nem alkotja azt a kategóriát.. nem tudom, nektek mi az értelem, de nekem nem ez.
Egészséges ego nem rossz, ha van, de nekem fura, ha egy lány magáról ír ilyesmit, van egy iylen mondás, a szerénység az értelem mérője, szerintem kicsit igaz.
Senki nem tökéletes. Legalábbis mindenki számára biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!