Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez mi? ( ( ( ( ( H. E....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi? ( ( ( ( ( H. E. L. P.! ) ) ) )

Figyelt kérdés

Barátnőm irja Szeretlek meg sziveket küldd folyton..:O meg fura picit...messzi barátnőm...de mindig ez megy több szívvel...meg egyszermajdnem sirt mert azt hitte nem mondhatja szeret.. O.o

17l

2012. nov. 26. 23:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szerintem is inkább még csak kíváncsi, meg valószínűleg ő ilyen alkat.

Én pl olyan vagyok, hogy elég ritkán mondom bárkinek is, hogy szeretem, de ez egyik elég jó barátnőm abszolút az ellentétem ebben.

Először nagyon furcsa volt, hogy folyton mondogatta, meg nagyon ölelgetős is, de mindenkivel ilyen és mivel kellemetlen volt, hogy én nem mondogatom neki folyton ezért szépen leültem vele és elmagyaráztam neki ,hogy én ilyen ember vagyok.

azóta mérséklődött szerencsére ez a hevessége. :D

18L

2012. nov. 27. 00:10
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.. :))

9,10 és mindenki..tisztázzuk..nem vok leszbi :D

azért várom még a válaszokat..

2012. nov. 27. 00:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Szeretlek:) <3 de ezt nem kellett volna kiírnod! Hiszen tudod hogy Szeretlek!<3<3:3<3<3<3
2012. nov. 27. 00:30
 14/16 A kérdező kommentje:

Ucso ki s fene vagy..??? :O áruld már el...

Mondtam..nem vok leszbi..

2012. nov. 27. 00:38
 15/16 anonim ***** válasza:
minden lány lezbi egy kicsit :DDDD
2012. nov. 27. 12:14
 16/16 anonim válasza:
Szerintem ez nála most a "menő". én is szoktam ezt mondani mondjuk csak a legjobb barátnőmmel :)
2012. nov. 27. 20:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!