Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz? Mi jár a fejében?
Figyelt kérdés
Na skacok, tudom ez sokadik kérdés. De basszus valaki mondja már meg... miért néz a srác folyamatosan, ha nem tetszem neki? Miért? Ilyenkor amúgy mi van a fiúk fejében? Fiúk válaszát is várom, sőtma 15:56
2/12 anonim válasza:
Lehet, hogy érdekesen ronda vagy....furcsa a kinézeted...vagy ufót lát benned.
Vagy ő egy szent és látja , hogy megszállt egy démon.
3/12 A kérdező kommentje:
2- es válaszoló, köszi hogy feldobtad a napomat
ma 16:01
4/12 anonim válasza:
Szerintem ő is azt kérdezi magától mint te. Mármint minek néz a csaj? Egymást lesitek.
5/12 anonim válasza:
De most gondolj csak bele.
Nem tudhatod...nem csak a filmekben létezhet ilyen.
Amikor van egy tisztalelkű ember, vagy nagy hívó, és ő látja a gonoszt, amit sokan mások nem. És látja rajtad az árnyékát.
Míg te magadat látod a tükörben addig mások lehet, hogy egy gonoszt.
6/12 anonim válasza:
Szerintem meg tetszel neki! Miből gondolod hogy nem?
8/12 anonim válasza:
Mindegy, hogy tetszik-e a csávónak hogyha nem szólítja meg, nem hívja el randira. Semmit se ér el azzal, hogy bámulja.
10/12 anonim válasza:
9 nem teperés basszus, egy ártatlan kérdés, kérsz egy csokit?/iszunk valamit?/beszélgetünk közben/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!