Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi főnököm azt mondta, költözzek ki a közös irodánkból, melyben ketten voltunk, mert hogy én egy vonzó nő vagyok, akkor mi történhetett a fejében?
Figyelt kérdés
Kérdeztem, hogy másnak lesz szüksége az asztalomra, de azt mondta, nem. Meg annyit, hogy napi 9 órát vagyunk kettesben, és lassan jobban ismerjük egymást, mint a feleségével, és ezen most változtatunk. Lehet, hogy a felesége kérte ezt? Történt már ilyesmi veletek? Nem kezdtem ki vele, vagy hasonlók, csak sokat beszélgetünk, egy egy ruhámat megdicsérte, hogy csinos vagyok, de ennyi. A világon semmi nem történt köztünk. Ez ????2023. máj. 14. 14:12
1/17 anonim válasza:
Mit érdekelne engem. Lenne egy jó kis magánszférám másik orodában az tök jó!:)
En korábban a csopvezzel voltam egy irodában, mert nem volt másik szabad hely, de mióta .egürült egy másik irodq mert elmenz egy kollega éa én megkaptam hát boldogan költöztem be!:)
Amig nem molesztálnak addig úgy görcsöl meg azon görcsölnek a férfiak amin akarnak munkahelyen. Csak engem kíméljenek meg. Ne zaklasson ne molesztáljon ne éljen vissza azzal ha elutasítom hogy akkor kirúg meg ilyenek.
Borzasztó gyökerek tudnak lenni!
2/17 anonim válasza:
Az, hogy jobb a békesség otthon 😃
Hová mész utána? Lesz saját iroda vagy vmi közösbe tesz?
3/17 A kérdező kommentje:
Közösbe, valaki kilép és a helyére.
2023. máj. 14. 14:23
4/17 anonim válasza:
Néha én is ezt érzem, hogy nem kéne bejárnom az irodába, mert elcsábulok... pl. ha itthon maradtam volna tavaly, akkor nem fekszem le a kolléganőmmel idén.
5/17 A kérdező kommentje:
4.ez most vicc, vagy komoly?
2023. máj. 14. 14:25
6/17 anonim válasza:
Akkor érezd jól magad majd! Az kisugárzik!:)
7/17 anonim válasza:
Csak nem el akartad csábítani a főnököt? :D
8/17 A kérdező kommentje:
Nem amúgy, azért nem értem. Én a fiatalokra bukom, van is crashom.
2023. máj. 14. 14:49
9/17 A kérdező kommentje:
Crushom
2023. máj. 14. 14:50
10/17 anonim válasza:
Agyu szinted egy 14 éves kis lánye. "Crush" meg a jó isten faxa az !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!