Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi játszódik le ilyenkor a pasi fejében? Letilt,1-2 hónap múlva felold majd megint letilt.
Ezt csak én tapasztaltam. Lehet ő máshogy van vele. Nem tudjuk ti miről beszélgettek... Lehet h ő odavan érted még. Ha nem szereted a párod és még hozzá húzol lehet ő is így van vele.
Nekem meg ugye csak ő akarná, de én nem is mondtam neki olyasmit h erre indokot kapott volna. Ezért is irritál amikor meglátom, mert nekem ő soha nem kellene már... És kissé beszennyezi az én kapcsolatom ezekkel a hulyesegeivel.
Nálatok lehet még nem hevertétek ki egymást szóval kölcsönös. Beszéljétek meg
Azert old fel, hogy megnézze a profilod, kivancsi, unja magat
Semmi pozitiv, ha kellenel neki, írna, hívna mindennap
En is csinaltam így sokszor, olyan pasival, akivel szakítottam es az égvilágon semmit nem akartam tőle, de évente 2 szer megneztem a profilját
Egyszerű emberi kíváncsiság, mi van azzal akivel egykor jártam, de ma mar nem kene es remelem nem latja, hogy nézem a profilját
Nem jatszik, ahogy az 1 es írja, ugyanis ti nem vagytok egy pályán es egy játékban hanem kulön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!